topbanner billede

Løsninger til hvert rum

Gå på opdagelse og se, hvordan du gør din hverdag smartere

Der er sket rigtig meget på området for el-installationer de seneste år. I dag kan installationerne på mange måder gøre din hverdag nemmere og bedre. Løsningerne er nemme at gå til, og vores komponenter er designet, så de passer sammen med de kontakter, der sidder i de fleste danske hjem. 
Smart, ikke?

Badeværelse

El-installationerne på badeværelset er ofte undervurderede. Samtidig er det et af husets mest praktiske rum, og det er derfor vigtigt at overveje, hvilke løsninger du vælger.

Gå til badeværelse

Bryggers

Tænker du over dine el-installationer i bryggerset, eller over om din el-tavle er up to date? Installationerne kan ofte være en stor hjælp, når du har hænderne fulde, og når du vil optimere sikkerheden i hjemmet.

Gå til bryggers

Børneværelse

Børneværelset har mange brugsfunktioner, det skal leve op til, og mange børn har faste rutiner inden sengetid. Belysning og automatisering kan sikre, at dine børn får mest ud af rummet.

Gå til børneværelse

Kontor

Når vi er på hjemmekontoret kræver det ro, så vi kan fokusere. Både i forhold til støj og rod. Der findes flere smarte løsninger, der sikrer, at du har nok stikkontakter – og at du slipper for ledninger der roder.

Gå til kontor

Køkken

Hvor mange el-apparater har du i dit køkken? Det er vigtigt at undgå overbelastning af relæet, så dig og din familie trygt kan bruge køkkenet som det samlingspunkt, det er for mange familier.

Gå til køkken

Soveværelse

De fleste går hele huset rundt og tjekker, at alt lys og alle apparater er slukkede, før de går i seng. Men der findes en smartere løsning, så du hurtigere kan sætte kurs mod drømmeland.

Gå til soveværelse

Stue

Stuen er et af de rum, hvor vi har flest apparater, der bruger strøm. Der findes både smarte og veldesignede løsninger, der sikrer mindre besvær og mere hygge.

Gå til stue

Garage

Når vi kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer eller sovende børn, er det skønt ikke at skulle tænke over lyset. Se hvilke løsninger, der er vigtige hvis du overvejer en elbil, og hvilke løsninger der kan hjælpe dig med bl.a. at finde vej i mørket.

Gå til garage

Have

Belysning udendørs kan meget mere end blot at lyse vores vej op i mørket. Når mørket sænker sig, findes der flere smarte løsninger til uderummet, der kan forlænge sommeren eller gøre havearbejdet lettere.

Gå til have