topbanner billede

Soveværelse

Soveværelset er rum, du tilbringer utroligt mange timer i. For at sikre en god nattesøvn er det afgørende, at rummet er roligt og behageligt - og at der ikke er nogle irritationsmomenter, når du skal stå op eller gå i seng. Derfor er det bl.a. vigtigt at overveje, hvor du har brug for stikkontakter og hvilke typer, der får morgen- og aftenrutinerne til at føles mindre stressede. Her er nogle forslag til løsninger, der gør hverdagen nemmere:

Sluk kontakten fra sengen

Sluk kontakten fra sengen billede

Du kender sikkert det med, at I en gang imellem glemmer at slukke lyset i køkkenet eller stuen, inden I går i seng. Det sker i alle familier. Heldigvis er der en nem løsning, som ikke kræver, at du står op igen. En LK FUGA trådløs kontakt fungerer nemlig som fjernbetjening, og kan slukke alt lys i huset på én gang. Den er samtidig nem at sætte op ved siden af sengebordet, og kræver ikke, at nye ledninger fræses i væggen, da den jo er trådløs.

Læs mere om Wiser Batteritryk

Tjek pris og køb her
Sluk kontakten fra sengen billede

Ekstra plads til devices

Ekstra plads til devices billede

I soveværelset skal der være strøm til både oplader og natlampe. Typisk er der ikke stik nok, og vi må enten prioritere, hvad der skal have strøm, eller ty til en forlængerledning. Med en LK FUGA stikkontakt med USB slår du to fluer med et smæk, og kan både oplade mobilen og få strøm til natlampen gennem det samme udtag. Det giver dig flere muligheder, uden du skal udvide med en ekstra kontakt i væggen.

Læs mere om LK FUGA kontakt med USB-port

Tjek pris og køb her
Ekstra plads til devices billede

Trådløs vækning

Trådløs vækning billede

Mange bruger i dag mobilen som vækkeur, og fumler efter opladeren på gulvet i mørket, som noget af det sidste, inden de går i seng. Om morgenen er det også besværligt at afbryde alarmen, når man søvnigt griber fat i mobilen, der sidder fast i et stik. Med en Unica System+ bordlader monteret direkte i sengebordet, får du en trådløs oplader, og slipper for at fumle med opladeren både morgen og aften.

billede

Med Unica System+ bordladeren får du en smart, fleksibel og stilfuld løsning til dit kontor, soveværelse, eller lige der hvor du ønsker det. Unica System+ er den ideelle løsning til dig, der ønsker at bruge din mobil i fuld komfort, mens den oplades. Den trådløse bordlader kan integreres i alle overflader, hvor materialet tillader, at man laver hul i det, f.eks. skrivebord, natbord, eller køkkenbord. Bordløsningen installeres nemt med 3 simple trin.

Fås i stort eller hvid, og med eller uden gennemsigtigt låg, der beskytter mod støv og væske.

Sådan får du produktet:

  • Kontakt elektriker og få mere at vide
  • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop eller tjek pris nedenfor.
Trådløs vækning billede