topbanner billede

Have

De fleste der bor i hus, bruger mange timer udenfor i haven og på terrassen. Især når den danske sommer melder sin ankomst, og du kan nyde de lange lyse aftener under åben himmel. Har du tænkt over, hvilke elinstallationer, du har brug for, hvis du skal forlænge sæsonen og få endnu mere ud af din skønne have? Her er et par ting, du bør tænke ind i jeres udendørs elinstallationer:

Nyd havens planter hele året

Nyd havens planter hele året billede

En ægte haveentusiast kan bruge timevis på at klippe græsplænen, trimme buskene og luge blomsterbedet. Hvorfor ikke forlænge det tidsrum, så resultatet af det hårde arbejde kan nydes? Med et Mureva SPOT i haven, der oplyser større træer eller beplantninger, kan du få glæde af den smukke have inde fra huset, selv om mørket har sænket sig. Og det er hele året rundt.

 

billede

Mureva er vores serie af udendørsbelysning i højeste kvalitet og holdbarhed. Den væghængte Mureva facadebelysning er optimal til oplysning af gangarealer, carporte osv., og fungerer på alle typer facader og vægge.

Produktfordele:

 • Eksklusivt, strømlinet slim design
 • Markedsledende LED kvalitet
 • Op til 50.000 timers levetid på lyskilden
 • Nemt at sætte op

Fås uden sensor med 20, 30, 50 og 100W og med sensor i 20, 30 og 50W

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.

Mureva LED væghængt projektørbelysning 50W 6500K, IP65.
EAN-nr: 3606489903084

Nyd havens planter hele året billede

Kontakt til hele haven

Kontakt til hele haven billede

Det er ikke kun planter, træer og buske i nærheden af huset, der kræver pleje. Du skal også nå ned i de fjerneste afkroge af haven. Med en Thorsman kabeltromle får du nemt strøm langt væk fra huset. Så er du heller ikke nødsaget til at opdatere alle haveredskaberne til nogle, der er batteridrevne. Tromlen er stabil og fikseret, så ledningerne ikke filtrer sammen, når tromlen drejes rundet.

billede

Godt grej er vigtigt for både håndværkeren og den seriøse gør-det-selv'er, som altid er i gang med et projekt i boligen, fritidshuset, haven eller båden. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder el-udstyr, bør du vælge en Thorsman kabeltromle. Serien skiller sig ud med et ekstra brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og den velkendte, høje Schneider-kvalitet.

Produktfordele:

 • 40 meter ledning
 • Stabilt og robust design
 • Ergonomisk håndtag
 • Fast tromle sikrer, at ledningerne ikke filtre sammen, når tromlen drejes rundt

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.

 

EANnr.: 3606481375032

Kontakt til hele haven billede

Forlæng sommeraftenerne

Forlæng sommeraftenerne billede

En af glæderne for mange ved at bo i hus er, at der er adgang til terrasse og have. Det inviterer til at nyde de lange, danske sommeraftener udenfor. Når terrassen nydes, og de sene timer melder sin ankomst, kan der dog være brug for ekstra lys. Med OPUS kontakter og afbrydermateriel kan du nemt tilslutte både lamper, terrassevarmer og lyskæder, og forlænge de lune aftener.

LK OPUS kontakter
Forlæng sommeraftenerne billede

Lys i mørket

Lys i mørket billede

Når der om aftenen skal ryddes op i haven efter ungernes leg, eller hentes kolde drikkevarer i skuret, er der brug for lys på terrassen. Med en OPUS lyssensor monteret på huset tænder lyset automatisk, så du trygt kan bevæge sig rundt i haven, selv om mørket har sænket sig. Så skal du heller ikke tænke over, om du bumper ind i havemøblerne, eller misser et trin på trappen ned til haven.

LK OPUS sensor
Lys i mørket billede

Fremtidens brændstof

Fremtidens brændstof billede

Flere danskere vælger i dag en hybrid- eller elbil, fordi det skåner miljøet og nedsætter driftsomkostningerne. Men de nye typer af biler stiller samtidig krav til strømforsyningen og kræver særlige installationer. Med en EVlink ladestation i garagen eller carporten kan du oplade elbilen effektivt hjemme og være helt tryg ved, at den æstetiske oplader ikke overbelaster boligens nuværende strømforsyning.

billede

Evlink ladestation gør det nemt og sikkert at oplade el-bilen derhjemme. Den skal installeres af en elektriker, og tilsluttes på sin egen gruppe i husets gruppetavle. Det sikrer driftssikkerheden, da den ikke forstyrrer resten af de elektriske installationer i huset. I modsætning til en normal stikkontakt er EVlink ladestation designet til at levere en høj opladningsstrøm til brug på daglig basis. EVlink ladestationen overholder alle opladningsstandarder inden for el- og plug-in hybridbiler.

Produktfordele:

 • EVlink ladestation er hurtig, robust og nem at betjene
 • Kan oplade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt i hjemmet
 • Har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status
 • Er vejr- og stødsikker og dermed velegnet til udendørs brug
 • Har enkel trykknap for at stoppe / genstarte opladningen, eller for at ændre driftsformen af opladestation

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.

 

EVlink lader væg Standard 
EANnr.: 3606485405988

EVlink lader væg Plus 
EANnr.: 3606489741471

Fremtidens brændstof billede