topbanner billede

Have

De fleste der bor i hus, bruger mange timer udenfor i haven og på terrassen. Især når den danske sommer melder sin ankomst, og du kan nyde de lange lyse aftener under åben himmel. Har du tænkt over, hvilke elinstallationer, du har brug for, hvis du skal forlænge sæsonen og få endnu mere ud af din skønne have? Her er et par ting, du bør tænke ind i jeres udendørs elinstallationer.

Er du interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Forlæng sommeraftenerne

Forlæng sommeraftenerne billede

En af glæderne for mange ved at bo i hus er, at der er adgang til terrasse og have. Det inviterer til at nyde de lange, danske sommeraftener udenfor. Når terrassen nydes, og de sene timer melder sin ankomst, kan der dog være brug for ekstra lys. Med OPUS kontakter og afbrydermateriel kan du nemt tilslutte både lamper, terrassevarmer og lyskæder, og forlænge de lune aftener.

Læs om LK OPUS 74 designserien

Tjek pris og køb her
Forlæng sommeraftenerne billede

Lys i mørket

Lys i mørket billede

Når der om aftenen skal ryddes op i haven efter ungernes leg, eller hentes kolde drikkevarer i skuret, er der brug for lys på terrassen. Med en OPUS lyssensor monteret på huset tænder lyset automatisk, så du trygt kan bevæge sig rundt i haven, selv om mørket har sænket sig. Så skal du heller ikke tænke over, om du bumper ind i havemøblerne, eller misser et trin på trappen ned til haven.

Læs om LK OPUS 74 designserien

Tjek pris og køb her
Lys i mørket billede

Nyd havens planter hele året

Nyd havens planter hele året billede

En ægte haveentusiast kan bruge timevis på at klippe græsplænen, trimme buskene og luge blomsterbedet. Hvorfor ikke forlænge det tidsrum, så resultatet af det hårde arbejde kan nydes? Med et Mureva SPOT i haven, der oplyser større træer eller beplantninger, kan du få glæde af den smukke have inde fra huset, selv om mørket har sænket sig. Og det er hele året rundt.

billede

Mureva er vores serie af udendørsbelysning i højeste kvalitet og holdbarhed. Den væghængte Mureva facadebelysning er optimal til oplysning af gangarealer, carporte osv., og fungerer på alle typer facader og vægge.

Produktfordele:

 • Eksklusivt, strømlinet slim design
 • Markedsledende LED kvalitet
 • Op til 50.000 timers levetid på lyskilden
 • Nemt at sætte op

Fås uden sensor med 20, 30, 50 og 100W og med sensor i 20, 30 og 50W

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop eller tjek pris nedenfor
Nyd havens planter hele året billede

Kontakt til hele haven

Kontakt til hele haven billede

Det er ikke kun planter, træer og buske i nærheden af huset, der kræver pleje. Du skal også nå ned i de fjerneste afkroge af haven. Med en Thorsman kabeltromle får du nemt strøm langt væk fra huset. Så er du heller ikke nødsaget til at opdatere alle haveredskaberne til nogle, der er batteridrevne. Tromlen er stabil og fikseret, så ledningerne ikke filtrer sammen, når tromlen drejes rundet.

billede

Godt grej er vigtigt for både håndværkeren og den seriøse gør-det-selv'er, som altid er i gang med et projekt i boligen, fritidshuset, haven eller båden. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder el-udstyr, bør du vælge en Thorsman kabeltromle. Serien skiller sig ud med et ekstra brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og den velkendte, høje Schneider-kvalitet.

Produktfordele:

 • 40 meter ledning
 • Stabilt og robust design
 • Ergonomisk håndtag
 • Fast tromle sikrer, at ledningerne ikke filtre sammen, når tromlen drejes rundt

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop eller tjek pris nedenfor
Kontakt til hele haven billede

Fremtidens brændstof

Fremtidens brændstof billede

Flere danskere vælger i dag en hybrid- eller elbil, fordi det skåner miljøet og nedsætter driftsomkostningerne. Men de nye typer af biler stiller samtidig krav til strømforsyningen og kræver særlige installationer. Med en EVlink ladestation i garagen eller carporten kan du oplade elbilen effektivt hjemme og være helt tryg ved, at den æstetiske oplader ikke overbelaster boligens nuværende strømforsyning.

billede

Drømmer du om at have din egen ladestander?


Her er 5 spørgsmål, der hjælper dig med at finde ud af, om det kan betale sig.

1. Hvor mange kilometer kører du om året?


Hvis du kører under 25-30.000 km, kan egen lader ofte betale sig. I Danmark kører vi i gennemsnit 15-20.000 km om året.

 

2. Hvor stor en del af strømmen lades hjemme eller på jobbet?


Hvis størstedelen af dine opladninger sker i hjemmet eller på arbejdspladsen, får du ikke det store behov for et abonnement til de offentlige ladestationer.

3. Hvilken elpris kan du lade til derhjemme?


De fleste forsyningsselskabers priser svinger op og ned hen over døgnet. En del netværksselskaber tager f.eks. et ekstra gebyr for strømmen omkring spisetid. Elprisen om natten er derimod lav - ja, nogle gange negativ. Og for de fleste er det nemt at programmere bilen til at lade om natten. Så alt efter hvornår du oplader din bil, kan du opnå en besparelse ved at have din egen lader.

 

4. Hvor store er etableringsomkostningerne?


Prisen for opsætning af ladestander er ofte ens uanset om du ejer eller lejer.

I begge tilfælde skal du have en elektriker til at tage sig af opsætning og tilslutning. 

Hvis du vælger at købe din egen lader, er der naturligvis en anskaffelsespris, som du ikke har ved at leje. Til gengæld har abonnementsordningerne andre udgifter - både i forbindelse med opstilling og nedtagning, når abonnementet opsiges. 

 

5. Er der særlige forhold?


Hvis du har solceller eller elvarme, kan priser for abonnement ikke umiddelbart benyttes, da der er særregler på dette område.

 

3 argumenter for egen lader


Hvis du har egen lader:

 • Øger du husets værdi
 • Kan flere biler oplades. Du slipper altså for at skulle have flere abonnementer
 • Kan den kobles på et eventuelt solcelleanlæg

 

Fremtidens brændstof billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home