topbanner billede

Om Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen er førende inden for el-materiel, intelligente systemer (IHCⓇ) og løsninger til data, netværk og kommunikation i Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er bl.a. kendt for klassikere som afbrydere og stikkontakter ved navn LK FUGAⓇ.

Lauritz Knudsen er en del af den globale koncern Schneider Electric med 150.000 ansatte i over 100 lande og indgår i det danske datterselskab Schneider Electric Danmark A/S.

Tilsammen beskæftiger Schneider Electric Danmark 1000 medarbejdere i Danmark, der arbejder med produktudvikling, logistik og produktion samt salg og marketing fra firmaets adresser i Ballerup og Ringsted.

Kom med på tur i vores flotte energirenoverede hovedkvarter

Vi har skabt et innovativt miljø, hvor samarbejde, indeklima og energibesparelser går hånd i hånd. Huset er gennemrenoveret i 2015 og er spækket med de intelligente løsninger, som hver dag hjælper vores kunder med energibesparelser og effektiv drift.

Vores fabrik i Ringsted

Vores fabrik i Ringsted billede

I 2000 blev Lauritz Knudsens produktion samlet på fabrikken i Ringsted. Fabrikken drives af en høj automatiseringsgrad, der er med til at sikre en konkurrencedygtig produktion i Danmark. I dag produceres der også til andre dele af Schneider Electric-koncernen.

Vores fabrik i Ringsted billede