topbanner billede

Om os

Om os

Lauritz Knudsen (LK) er er en del af Schneider Electric Danmark. Vi er førende inden for el-materiel, og intelligente systemer og løsninger til data, netværk og kommunikation i Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er især kendt for den klassiske LK FUGAⓇ. afbryder-serie.

Schneider Electric Danmark A/S indgår som datterselskab af den globale Schneider Electric-virksomhed, der har ca. 150.000 ansatte i over 100 lande.  Schneider Electric Danmark beskæftiger ca. 1000 medarbejdere i Danmark, der arbejder med produktudvikling, logistik, produktion samt salg og marketing.

Kom med på tur i vores flotte energirenoverede hovedkvarter

Vi har skabt et innovativt miljø, hvor samarbejde, indeklima og energibesparelser går hånd i hånd. Huset er gennemrenoveret i 2015 og er spækket med de intelligente løsninger, som hver dag hjælper vores kunder med energibesparelser og effektiv drift.

Vores fabrik i Ringsted

Vores fabrik i Ringsted billede

I 2000 blev Lauritz Knudsens produktion samlet på fabrikken i Ringsted. Fabrikken drives af en høj automatiseringsgrad, der er med til at sikre en konkurrencedygtig produktion i Danmark. I dag produceres der også til andre dele af Schneider Electric-koncernen.

Vores fabrik i Ringsted billede