topbanner billede

Køkken

Køkkenet er efterhånden blevet hjertet i mange hjem. Det er her, familien samles og laver mad, hygger, snakker, laver lektier, og har middage med både mange og få. Det er et arbejdsrum, hvor der er en del at tage hensyn til, når elinstallationerne skal placeres. Der skal være gode muligheder for at tilslutte de køkkenapparater, som gemmer sig i skabe og skuffer. Samtidig bør du tænke over, hvilke udtag du skal bruge til komfur, emhætte, opvaskemaskine mv. Her er et par ideer til situationer og smarte løsninger, som du bør overveje i forbindelse med el-renovering af køkkenet.

Er du interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Strøm til alle devices

Strøm til alle devices billede

Bagning og madlavning foregår i dag ofte ved brug af online opskrifter eller tutorials på YouTube. Særligt ved større middage kan det være nødvendigt at følge en opskrift på mobil eller tablet. Med en LK FUGA stikkontakt med indbygget USB-port har du masser af strøm til dine devices, så du kan fokusere på kogekunsten i timevis, uden at skulle tænke på batteriets levetid. Du kan også lave en ladestation i et skab eller en skuffe, så de mange devices og ledninger er gemt af vejen, og du får mere bordplads.

Læs mere om LK FUGA kontakt med USB-port

Tjek pris og køb her
Strøm til alle devices billede

Sikkert, stilfuldt og nemt

Sikkert, stilfuldt og nemt billede

De mange apparater i køkkenet kræver strøm, og de kræver derfor også, at du husker at slukke dem igen. På en hektisk dag kan det dog hænde, at kaffemaskinen bliver glemt, når familien skal skynde sig ud ad døren. Med en timer fra LK FUGA behøver du ikke bekymre dig om den slags. Kontakten slukker nemlig af sig selv, og det skaber både tryghed i familien, og kan hjælpe med at spare på standby-strøm.

Læs mere om LK FUGA Timer

Tjek pris og køb her
Sikkert, stilfuldt og nemt billede

Gennemfør stilen

Gennemfør stilen billede

Mange familier prioriterer at opdatere køkkenet, så det følger med tiden. Der er kommet mange nye løsninger til, og rummet kan så meget mere i dag, end det kunne for blot få år tilbage. Hvorfor ikke også sørge for, at kontakterne passer til det lækre køkken, når du har renoveret, moderniseret eller ombygget? Med LK FUGA designrammer behøver du ikke at gå på kompromis med stilen, og du kan vælge lige præcis det, der passer til dit hjem.

Se hvilke LK FUGA designrammer, der passer ind i din bolig

Tjek pris og køb her
Gennemfør stilen billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home