topbanner billede

Badeværelse

Badeværelset er et af boligens centrale rum med travlhed både morgen og aften. Det er et praktisk rum, der kræver god belysning, når der skal lægges make-up eller trimmes skæg. Det er derfor ekstra vigtigt at gennemtænke, hvilke el-installationer du vælger til badeværelset. Her er et par ideer til løsninger, belysning og inspiration, du bør overveje på badeværelset:

Mildt lys til de sene timer

Mildt lys til de sene timer  billede

Kender du det, at belysningen på badeværelset virker lidt for skarpt, når du lige er stået op? Med en LK FUGA LED lysdæmper kan du selv bestemme lysstyrken, og bliver derfor ikke blændet af det klare badeværelsesbelysning, hvis du skal på toilettet om natten. Det giver også et dejligt behageligt lys om morgenen, så du kan vågne mildt og blidt.

Læs mere om LK FUGA lysdæmper

Tjek pris og køb her
Mildt lys til de sene timer  billede

Automatisk lys

Automatisk lys billede

De færreste tænker over at automatisere lyset på badeværelset på samme måde som udluftningen. Men en LK FUGA sensor kan være en stor fordel, hvis ungerne ikke er så flittige til at slukke lyset efter sig. Når lyset tænder af sig selv, slipper du også for, at de små sætter fedtede eller beskidte fingre på kontakten, når de skal ud og vaske hænder.

Læs mere om LK FUGA bevægelsessensor (PIR)

Tjek pris og køb her
Automatisk lys billede

Stikkontakter til det hele

Stikkontakter til det hele  billede

Vores mobiltelefoner følger os overalt i huset, og derfor stiger behovet for plads til opladning også. Med en LK FUGA stikkontakt med USB-port kan du oplade direkte i væggen på badeværelset. Så er det ikke en udfordring at høre din sædvanlige morgenradio, når du har glemt at oplade mobilen om natten.

Læs mere om LK FUGA kontakt med USB

Tjek pris og køb her
Stikkontakter til det hele  billede

Stilfuldt og diskret

Stilfuldt og diskret billede

Når badeværelset bygges om – gøres større og mere luksuriøst – er det ikke længere bare et rum, hvor der børstes tænder. Det er blevet et stilrent frirum, som mange forbinder med personlig pleje og selvforkælelse, hvilket bør afspejles i valget af kontakter. Med FUGA designrammer fra LK kan du fuldende oplevelsen og vælge de materialer, former og farver, der passer til netop din personlige stil på badeværelset.

Se hvilke LK FUGA designrammer, der passer ind i din bolig

Tjek pris og køb her
Stilfuldt og diskret billede