topbanner billede

Kontor

Kontoret er et sted til ro og fordybelse. Men det har normalt også andre funktioner, som du skal tage højde for ved en el-renovering. I weekenden er kontoret måske ungernes TV-stue, eller soveværelse for overnattende gæster. Der skal derfor både være ordentlig belysning til arbejdet og plads til alle de apparater, der kræver strøm. Her er en liste over installationer og situationer, du bør overveje i kontoret:

Tilgængelig opladning

Tilgængelig opladning billede

Opladeren til mobil eller tablet er ofte gemt i en forlængerledning bag skrivebordet. Det kan betyde, at det er lidt bøvlet at få fat i dem, når de skal bruges. Med en LK FUGA stikkontakt med indbygget USB-port kan du nemt lave en ladestation til dine devices. Installer den i stikkontakten ved kommoden eller reolen, så dine devices nemt er tilgængelige, selvom de lader. Installer flere kontakter med USB-porte samme sted for at lave en ladestation.

Læs mere om LK FUGA kontakt med USB-port

Tjek pris og køb her
Tilgængelig opladning billede

Gå ikke på kompromis med stilen

Gå ikke på kompromis med stilen billede

Du får mest ud af tiden på kontoret, hvis det er ryddeligt og stilfuldt. Det giver mental ro til at arbejde, og du slipper for at lade tankerne vandre mod det, du gerne vil ordne i rummet. Med en FUGA designramme fra LK kan du sørge for, at dine kontakter matcher rummet, og du kan undgå at blive distraheret af, at du ikke har fået skiftet de gamle kontakter i kontoret endnu.

Læs mere om LK FUGA designrammer

Tjek pris og køb her
Gå ikke på kompromis med stilen billede

Besvar mobilen uden ledning

Besvar mobilen uden ledning billede

Når du er koncentreret om dit arbejde, og mobilen ringer, kan det være utroligt forstyrrende, hvis du først skal tage mobilen ud af opladeren, før du kan svare den. For måske er ledningen for kort, eller også er den ikke placeret på skrivebordet. Unica system+ bordlader er en trådløs oplader, der monteres direkte i skrivebordspladen. På den måde kan mobilen oplades, uden du skal bøvle med ledninger. Du slipper også for at kravle under bordet for at få fat i opladeren.

billede

Med Unica System+ bordladeren får du en smart, fleksibel og stilfuld løsning til dit kontor, soveværelse, eller lige der hvor du ønsker det. Unica System+ er den ideelle løsning til dig, der ønsker at bruge din mobil i fuld komfort, mens den oplades. Den trådløse bordlader kan integreres i alle overflader, hvor materialet tillader, at man laver hul i det, f.eks. skrivebord, natbord, eller køkkenbord. Bordløsningen installeres nemt med 3 simple trin.

Fås i stort eller hvid, og med eller uden gennemsigtigt låg, der beskytter mod støv og væske.

Sådan får du produktet:

  • Kontakt elektriker og få mere at vide
  • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop eller tjek pris nedenfor
Besvar mobilen uden ledning billede

Strøm til det hele

Strøm til det hele billede

Ved indretning af kontoret skal du sørge for strømstik til computer, skærm, lampe, router, printer, symaskine, opladere osv. Der er ikke noget mere besværligt end at kravle rundt under skrivebordet for at bytte rundt på stik, når du skal bruge et andet apparat. Med en forlængerledning med USB-porte får du plads til det hele. De to integrerede USB-porte gør, at du sparer stik til de devices, der kan oplades via en USB-ledning.

Forlængerledning med USB-porte
Strøm til det hele billede