topbanner billede

Stue

Spisestue, dagligstue, legestue. Stuen er et rum, hvor der skal være plads til hele familien. Det kræver, at du tager højde for mange forskellige brugsfunktioner, når der skal renoveres. Det er vigtigt, at du overvejer, hvilke elinstallationer, der f.eks. gør det nemmere at spare på strømmen eller skabe hyggebelysning over spisebordet. Her er et par fif til situationer og installationer, du bør tænke ind i din hverdag.

Er du interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Kontakter der kan nås

Kontakter der kan nås billede

Har du kontakter gemt på væggen bag sofaen, som er svære at nå, når lyset skal tændes? Det er en helt normal situation i mange dagligstuer. Opgrader dit hjem til et smart home med et Wiser Batteritryk, og slip for de utilgængelige kontakter. Den fungerer som en fjernbetjening, og du kan placere den hvor som helst på væggen - eller lade den ligge frit fremme på sofabordet.

Læs mere om Wiser Batteritryk

Tjek pris og køb her
Kontakter der kan nås billede

Plads til alle devices

Plads til alle devices billede

Når aftenen står for døren, er det tid til at oplade familiens mobiler og tablets. Har man mange devices, samles de klodsede opladere typisk på én hylde, hvilket ikke altid ser lige pænt ud. Vælg i stedet en LK FUGA stikkontakt med USB-port. Så kan mobilens USB-ledning sættes direkte i væggen, uanset hvor i huset du befinder sig.

Læs mere om LK FUGA kontakt med USB-port

Tjek pris og køb her
Plads til alle devices billede

Stilfulde detaljer

Stilfulde detaljer billede

Når du indretter en ny stue, og bruger lang tid på at få mest muligt ud af rummet, er det ærgerligt ikke at få de sidste styling-detaljer på plads. Med en LK FUGA designramme kan du få et fuldstændigt gennemført rum, fordi du selv kan vælge form, farve og materiale på dine rammer. Hvis du senere ændrer indretningen, kan rammerne nemt og hurtigt opdateres, så de igen passer til lige din personlige stil.

Se hvilke LK FUGA designrammer, der passer ind i din bolig

Tjek pris og køb her
Stilfulde detaljer billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home