topbanner billede

Stue

Spisestue, dagligstue, legestue. Stuen er et rum, hvor der skal være plads til hele familien. Det kræver, at du tager højde for mange forskellige brugsfunktioner, når der skal renoveres. Det er vigtigt, at du overvejer, hvilke elinstallationer, der f.eks. gør det nemmere at spare på strømmen eller skabe hyggebelysning over spisebordet. Her er et par fif til situationer og installationer, du bør tænke ind i din hverdag:

Kontakter der kan nås

Kontakter der kan nås billede

Har du kontakter gemt på væggen bag sofaen, som er svære at nå, når lyset skal tændes? Det er en helt normal situation i mange dagligstuer. Opgrader dit hjem til et smart home med et Wiser Batteritryk, og slip for de utilgængelige kontakter. Den fungerer som en fjernbetjening, og du kan placere den hvor som helst på væggen - eller lade den ligge frit fremme på sofabordet.

Læs mere om Wiser Batteritryk

Tjek pris og køb her
Kontakter der kan nås billede

Plads til alle devices

Plads til alle devices billede

Når aftenen står for døren, er det tid til at oplade familiens mobiler og tablets. Har man mange devices, samles de klodsede opladere typisk på én hylde, hvilket ikke altid ser lige pænt ud. Vælg i stedet en LK FUGA stikkontakt med USB-port. Så kan mobilens USB-ledning sættes direkte i væggen, uanset hvor i huset du befinder sig.

Læs mere om LK FUGA kontakt med USB-port

Tjek pris og køb her
Plads til alle devices billede

Stilfulde detaljer

Stilfulde detaljer billede

Når du indretter en ny stue, og bruger lang tid på at få mest muligt ud af rummet, er det ærgerligt ikke at få de sidste styling-detaljer på plads. Med en LK FUGA designramme kan du få et fuldstændigt gennemført rum, fordi du selv kan vælge form, farve og materiale på dine rammer. Hvis du senere ændrer indretningen, kan rammerne nemt og hurtigt opdateres, så de igen passer til lige din personlige stil.

Se hvilke LK FUGA designrammer, der passer ind i din bolig

Tjek pris og køb her
Stilfulde detaljer billede

Skån miljø og elregningen

Skån miljø og elregningen billede

De færreste tænker over, hvor mange apparater der bruger standby-strøm i stuen. TV, anlæg, højtalere og spilkonsoller er blandt de typiske syndere. Med en Grøn kontakt fra LK kan du skåne både miljøet og spare på elregningen samtidig. Standby-strøm udgør nemlig typisk 10-15% af elregningen hos en familie, men kontakten kan hjælpe dig med at slukke alt standby-strøm ved blot et enkelt klik.

Den Grønne kontakt
Skån miljø og elregningen billede

Trådløs opladning ved hånden

Trådløs opladning ved hånden billede

Når dagen nærmer sig sin afslutning, er det ikke kun dine ’batterier’, der er ved at være brugte. Det er batteriet i din mobiltelefon også. Med en Unica system+ trådløs bordlader placeret direkte i hjørnebordet ved sofaen, lader mobilen op, mens du slapper af foran fjernsynet. Så slipper du også for at rejse dig, hvis den ringer midt i nyhederne.

billede

Med Unica System+ bordladeren får du en smart, fleksibel og stilfuld løsning til dit kontor, soveværelse, eller lige der hvor du ønsker det. Unica System+ er den ideelle løsning til dig, der ønsker at bruge din mobil i fuld komfort, mens den oplades. Den trådløse bordlader kan integreres i alle overflader, hvor materialet tillader, at man laver hul i det, f.eks. skrivebord, natbord, eller køkkenbord. Bordløsningen installeres nemt med 3 simple trin.

Fås i stort eller hvid, og med eller uden gennemsigtigt låg, der beskytter mod støv og væske.

Sådan får du produktet:

  • Kontakt elektriker og få mere at vide
  • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.
Trådløs opladning ved hånden billede