topbanner billede

Børneværelse

Der er mange muligheder for at forbedre funktionaliteten, når du skal udskifte elinstallationer i børneværelset. Ofte forbliver rummet det samme, mens ungerne vokser sig større, og behovene ændrer sig. Fra de falder i søvn med deres natlampe tændt, til de hellere vil spille computer til langt ud på natten. Her er et par tips til nye muligheder, du bør overveje, når du skal el-renovere børneværelset:

Rolige aftener og blide morgener

Rolige aftener og blide morgener billede

Når ungerne skal puttes, kan det for mange familier være en udfordring, at få roen til at sænke sig. Det modsatte kan gøre sig gældende om morgenen, hvor det kan være en udfordring at vække de lidt større børn. Med en LK lysdæmper kan lyset hjælpe med at sænke roen om aftenen, eller til at sikre en blid opvågning, der giver en bedre start på dagen. En lysdæmper kan også sikre hyggeligt lys, når der skal læses historier for de mindste, eller når der skal ses film på teenageværelset.

Læs mere om LK FUGA Lysdæmper

Tjek pris og køb her
Rolige aftener og blide morgener billede

Pilfingre der leger med lyset

Pilfingre der leger med lyset billede

Mange mindre børn synes, at det er sjovt at lege med lyset. Hvis du gerne vil placere kontakterne uden for pilfingrenes rækkevidde, er en LK FUGA trådløs kontakt en god løsning. Kontakten kan monteres helt uden at fræse ledninger i væggen, og den kan placeres, hvor du vil. Den er også god at placere på væggen ved ungernes seng, så de selv kan slukke lyset i loftet, uden at skulle rejse sig.

Læs mere om Wiser Batteritryk

Tjek pris og køb her
Pilfingre der leger med lyset billede

Tryghed for de mindste

Tryghed for de mindste billede

Når de små er faldet i søvn, lister mange forældre sig ind på børneværelset for at slukke natlampen, som har stået tændt, mens ungerne drog mod drømmeland. Med en LK FUGA timer tilknyttet natlampen slipper du for at gøre dette manuelt. Timeren afbryder nemlig helt automatisk lyset efter en periode, som kan indstilles alt efter behov og den tid, det tager børnene at falde i søvn.

Læs mere om LK FUGA Timer

Tjek pris og køb her
Tryghed for de mindste billede

Design der matcher ejermanden

Design der matcher ejermanden billede

Efterhånden som de små bliver større, skifter deres behov og ønsker til, hvordan værelset skal se ud – hvilken farve der skal være på væggen, og hvor møblerne skal stå. En overset detalje når rummet opgraderes er ofte stikkontakterne. Med FUGA designrammer får du alle detaljerne med, når børneværelset ændrer indretning og stil. I vælger selv farve, størrelse og materialer.

Se hvilke LK FUGA designrammer, der passer til børneværelset

Tjek pris og køb her
Design der matcher ejermanden billede