topbanner billede

Garagen

De danske vinteraftener er lange og mørke, hvilket gør det næsten umuligt at undvære lys ved garagen. Uanset om det er sommer eller vinter, er det rart, at der er lys, når vi kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer, har sovende børn på armen, eller når vi skal ud med skraldet om aftenen. Her er et par råd til elementer, du bør overveje ved din garage:

Fremtidens brændstof

Fremtidens brændstof billede

Flere danskere vælger i dag en hybrid- eller elbil, fordi det skåner miljøet og nedsætter driftsomkostningerne. Men de nye typer af biler stiller samtidig krav til strømforsyningen og kræver særlige installationer. Med en EVlink ladestation i garagen eller carporten kan du oplade elbilen effektivt hjemme og være helt tryg ved, at den æstetiske oplader ikke overbelaster boligens nuværende strømforsyning.

billede

Evlink ladestation gør det nemt og sikkert at oplade el-bilen derhjemme. Den skal installeres af en elektriker, og tilsluttes på sin egen gruppe i husets gruppetavle. Det sikrer driftssikkerheden, da den ikke forstyrrer resten af de elektriske installationer i huset. I modsætning til en normal stikkontakt er EVlink ladestation designet til at levere en høj opladningsstrøm til brug på daglig basis. EVlink ladestationen overholder alle opladningsstandarder inden for el- og plug-in hybridbiler.

Produktfordele:

 • EVlink ladestation er hurtig, robust og nem at betjene
 • Kan oplade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt i hjemmet
 • Har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status
 • Er vejr- og stødsikker og dermed velegnet til udendørs brug
 • Har enkel trykknap for at stoppe / genstarte opladningen, eller for at ændre driftsformen af opladestation

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.

 

EVlink lader væg Standard 
EANnr.: 3606485405988

EVlink lader væg Plus 
EANnr.: 3606489741471

Fremtidens brændstof billede

Lys der tænker selv

Lys der tænker selv billede

Det er oplagt  med en installation af lys, der tænder selv ved garagen eller i carporten. Med en OPUS sensor får du netop det, så du trygt og sikkert kan komme fra bilen og ind i huset. En bevægelsessensor kan tilsluttes flere lamper, så du har lys både inde i garagen, samt udenfor hele vejen op ad indkørslen. For mange giver det samtidig en øget tryghed, at lyset tænder selv, hvis fremmede bevæger sig ind på matriklen.

LK OPUS sensor
Lys der tænker selv billede

Spot på hverdagen

Spot på hverdagen billede

Der skal lys til at klare hverdagens opgaver – ude som inde. Det er derfor essentielt, at du har installeret ordentlig udendørsbelysning. Med et Mureva Spot ved fordøren er det nemt at sortere affaldet eller pumpe cykler - selv sent om aftenen, når tusmørket har sænket sig. Sørg også for OPUS stikkontakter og afbrydermateriel langs husfacaden til når du højtryksrenser dine fliser i indkørslen eller taget på carporten.

billede

Mureva er vores serie af udendørsbelysning i højeste kvalitet og holdbarhed. Den væghængte Mureva facadebelysning er optimal til oplysning af gangarealer, carporte osv., og fungerer på alle typer facader og vægge.

Produktfordele:

 • Eksklusivt, strømlinet slim design
 • Markedsledende LED kvalitet
 • Op til 50.000 timers levetid på lyskilden
 • Nemt at sætte op

Fås uden sensor med 20, 30, 50 og 100W og med sensor i 20, 30 og 50W

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.

Mureva LED væghængt projektørbelysning 50W 6500K, IP65.
EAN-nr: 3606489903084

Spot på hverdagen billede

Ledninger med rækkevidde

Ledninger med rækkevidde billede

Med de skiftende sæsoner kommer skiftende behov. Når foråret melder sin ankomst, gør vi klar til havearbejdet, støvsugning af bilen og andre udendørs aktiviteter, som kræver strøm i forskellige afkroge af matriklen. Med en Thorsman kabeltromle med op til 40 meter ledning kan elektriske haveredskaber, bilstøvsugere mv. få strøm på en sikker og stabil måde. Tromlen er fikseret, så ledningerne ikke filtrer sammen, når tromlen drejes rundet.

billede

Godt grej er vigtigt for både håndværkeren og den seriøse gør-det-selv'er, som altid er i gang med et projekt i boligen, fritidshuset, haven eller båden. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder el-udstyr, bør du vælge en Thorsman kabeltromle. Serien skiller sig ud med et ekstra brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og den velkendte, høje Schneider-kvalitet.

Produktfordele:

 • 40 meter ledning
 • Stabilt og robust design
 • Ergonomisk håndtag
 • Fast tromle sikrer, at ledningerne ikke filtre sammen, når tromlen drejes rundt

Sådan får du produktet:

 • Kontakt elektriker og få mere at vide
 • Find produktet i byggemarkedet eller i en webshop via EAN-nummeret.

 

EANnr.: 3606481375032

Ledninger med rækkevidde billede