topbanner billede

Vi skaber smarte og energieffektive hjem

Vores mission er at sikre tilgængelighed til elektricitet og give mulighed for at anvende den på måder, som passer dig - og som passer på miljøet. Vi er eksperter inden for intelligente og energieffektive løsninger, som er med til at skabe hjem, der både gør din hverdag nemmere og smartere – samtidig med at verden bliver grønnere.

billede

Fokus på at belaste mindre

Vi har fokus på at skabe løsninger, der er med til at optimere og effektivisere brug og forbrug af energi i den private bolig -  med hensyntagen til både mennesker samt miljøet og klimaet omkring det. Og det er ikke kun effekten af vores produkter, der skal være i orden - det skal det fysiske produkt og hele dets produktionscyklus også være. Vi forsker og udvikler løbende nye løsninger og måder at producere på, for at effektivisere og nedbringe CO2. 

Vores fokus og resultater har medført, at vi i 2021 er blevet kåret som Verdens mest bæredygtige virksomhed - det er vi naturligvis meget stolte over.

Læs mere om Schneider Electric

Hvad betyder dit hjem for dig?

Hvad betyder dit hjem for dig? billede

Mit hjem er mit slot”,home sweet home” – er blot et par af de mange ordsprog og lignende, der bruges til at beskrive opfattelsen af ens hjem. For hjemmet er mere end blot fire vægge – det er en følelse og noget personligt. Derfor er det naturligvis også meget individuelt hvad et hjem skal kunne og opfylde hos den enkelte.

Heldigvis udelukker det ene ikke nødvendigvis det andet. Den digitale og teknologiske udvikling giver løbende muligheder for at skabe personlige hjem, hvor komfort og convenience går hånd i hånd med optimering af energiforbruget – til glæde for både pengepungen og miljøet. Og netop de løsninger er og bliver omdrejningspunktet, når vi taler fremtidens bolig – for de er afgørende, når vi skal løse vores klimaudfordringer.

Hvad betyder dit hjem for dig? billede

Smarte og energieffektive hjem er nøglen til at reducere den globale opvarmning

Smarte og energieffektive hjem er nøglen til at reducere den globale opvarmning billede

Den private bolig spiller nemlig en afgørende rolle, når vi skal nå de nødvendige mål om reduktion af CO2-udledningen. I hjemmet forbruges der nemlig masser af energi, der både går til strøm, varme, transport osv, og det betyder rent faktisk, at den private bolig står for over 1/3 af den samlede CO2-udledning i verden.

Elektricitet har vist sig at være den mest effektive energikilde til at opnå et mere CO2-frit forbrug. El er vores spidskompetence, og vores mission er derfor at kunne tilbyde mere smarte og energieffektive løsninger og derved være med til at skabe hjem, der både gør hverdagen nemmere og smartere for dig - og verden grønnere for os alle sammen.

Smarte og energieffektive hjem er nøglen til at reducere den globale opvarmning billede

Krav til fremtidens hjem

Kravene til fremtidens hjem stiller også krav til vores løsninger. Derfor lægger vi vægt på, at vores løsninger opfylder behovet inden for følgende områder:

Electrical-Plug-200x200.png

Løsninger, der er med til at sikre effektiv og sikker adgang til elektricitet

SE-Threshold-Down-200x200.png

Løsninger, der er med til at reducere CO2-udslippet

SE-Power-Balance-200x200.png

Løsninger, der er med til at effektivisere og optimere forbruget af energi

SE-Settings-200x200.png

Løsninger, der er med til at personliggøre hjemmet 

Løsninger til alle boligtyper

Nedenfor kan du gå mere i dybden med vores produkter og løsninger, der alle giver mulighed for at gøre hjemmet mere smart, energieffektivt og dermed også hverdagen nemmere for dig. De kan anvendes uanset om boligen er et hus, en lejlighed eller et sommerhus - og uanset om du skal opgradere eller renovere dit hjem - eller måske bygge helt nyt:

Et mere energieffektivt hjem

Et mere energieffektivt hjem billede

Spar på energien, CO2 - og pengepungen

 

 • Wiser Smart Home-system: Se hvordan vores smart home-system Wiser kan effektivisere og nedsætte energiforbruget i hjemmet – og dermed også nedsætte el- og varme-regningen.
  Læs mere om Wiser

 • EVlink elbil-lader: Skift benzinen ud med el - se her om hvordan vores elbil-lader-løsninger, gør det nemt og sikkert at lade bilen derhjemme.
  Læs mere om EVlink Elbil ladestander
Et mere energieffektivt hjem billede

Et mere trygt og sikkert hjem

Et mere trygt og sikkert hjem billede

Få ro i sindet med smart overvågning og en sikker el-installation

 

 • Wiser Smart Home-system: Se hvor nemt vores smart home-system Wiser kan være med med til at skabe mere tryghed i hjemmet med sensorer, kamera og automatiseringer.
  Læs mere om Wiser

 • El-sikkerhed i hjemmet: Læs mere om hvorfor el-tavlen skal være i orden, da den er nøglen til at dit hjem fungerer optimalt – og hvad du i det hele taget skal være opmærksom på, når vi taler el-sikkerhed i hjemmet.
  Læs mere om El-sikkerhed i hjemmet
Et mere trygt og sikkert hjem billede

Et mere personligt og komfortabelt hjem

Et mere personligt og komfortabelt hjem billede

Design dit hjem, så det passer til dig 

 

 • Designrammer: Vælg farve på kontakten og design på rammen, så det følger din smag og indretning.
  Se de flotte ramme-designs

 • Smarte funktioner: Giv din kontakt smarte funktioner som f.eks. USB-lader, lysdæmper, bevægelsessensor mm. så det passer til dine behov.
  Se mulighederne for smarte funktioner

 • Wiser Smart Home-system: Gør dit hjem intelligent og lav automatiseringer og scenarier i appen. Med et enkelt tryk er det fx nemt at sætte den helt rette lys-stemning i rummet.
  Læs mere om Wiser
Et mere personligt og komfortabelt hjem billede

Vil du vide mere?