topbanner billede

Nybyg

Bring en helt ny dimension af lys og liv ind i dit hjem

El-installationen følger sædvanligvis husets levetid. Det kan nemlig være en bekostelig affære at ændre den. Derfor er det vigtigt at få taget den rigtige beslutning omkring el-installationen, når huset opføres. Du skal bl.a. overveje forhold som design, funktion og sikkerhed.

Når du står for at skulle bygge et helt nyt hus eller vælge en ny elinstallation, er alle muligheder åbne. Men det er afgørende at få truffet de rigtige valg. Nogle valg kan forholdsvis enkelt gøres om igen, mens bordet fanger ved andre. Det gælder f.eks. de tekniske installationer, som du sandsynligvis skal leve med de næste 30-50 år.

billede

Skal din el-installation være traditionel eller med intelligent el? Den traditionelle el-installation opfylder behovet for lys, el-gulvvarme osv. Men en moderne bolig kan i dag også etableres med IHC®  - Intelligent House Concept. IHC giver nye dimensioner af sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet.

Derfor har vi udviklet et intelligent hjem, som du kan sætte sammen præcis som det passer dig med de løsninger du har behov for. Det har vi samlet under navnet LK IHC Bolig®. Med det kan din installation blive præcis så simpel eller avanceret som du ønsker det - og du kan fra starten få tænkt løsningerne ind, så de passer til dig.

billede

Brochurer

Vil du læse nærmere om dine muligheder, har du mulighed for at downloade en række brochurer specielt målrettet dig, der skal bygge nyt.

Find brochure og kataloger

Renovering

Skal du renovere din bolig kan du finde inspiration her. 

Renovering af boligen

Vælg designet på dine stikkontakter

LK giver dig mange muligheder for at vælge design på dine stikkontakter - og i forskellige materialer. 

Se designserierne