topbanner billede

Gør det selv projekter

- guiden til DIY renoveringen

- guiden til DIY renoveringen

Hvad må jeg selv montere?

Hvad må jeg selv montere? billede

Selvom du er en person, der godt kan lide at klare alting selv, kan montering af el-installationer være en farligere affære at begive sig ud i. For hvor meget må du egentlig selv installere?

Vi har lavet et overblik over, hvilke el-installationer, du som privatperson, selv må installere, så du ikke risikerer din egen og din families sikkerhed i hjemmet.

Se hvad du selv må
Hvad må jeg selv montere? billede

Udskift gamle stikkontakter

Udskift gamle stikkontakter billede

Trænger du til noget nyt? Passer stikkontakterne ikke ind i indretningen, eller ønsker du smarte funktioner såsom lysdæmpere og sensorer? 

Af hensyn til sikkerheden er det dog ikke alle slags stikkontakter du selv må udskifte - men bare rolig, vi har lavet en nem oversigt, så du hurtigt får et overblik over, hvornår du selv må skifte stikkontakten, og hvornår du skal kontakte din elektriker.

Se hvilke stikkontakter du selv må udskifte
Udskift gamle stikkontakter billede

Nyhed: LK® designstikdåser

Nyhed: LK® designstikdåser billede

Vi udvider sortimentet af praktiske løsninger til hjemmet, kontoret og mødelokalet med en ny serie 230V stikdåser uden jord.

Læs mere om LK® designstikdåser
Nyhed: LK® designstikdåser billede

Hent Gør-det-selv kataloget

Hent Gør-det-selv kataloget billede

Står du over for det store DIY-projekt inden for el installation, er det vigtigt, du får alle delene, du skal bruge, og har en viden om, hvilke dele der passer med hinanden, inden du begynder. 

I vores Gør-det-selv katalog får du en oversigt over, hvilke muligheder du har du har med de forskellige komponenter, hvilke der passer med hvilke samt stregkodenummer, så du er sikker på, at få det helt rigtige produkt hos din forhandler, som du søger. 

Hent kataloget gratis
Hent Gør-det-selv kataloget billede

Find en forhandler

Ved du allerede nu, hvad du skal bruge til dit gør-det-selv projekt, kan du ude hos forhandlerne finde komponenterne du skal bruge, så du kan sætte gang i projektet.

Find forhandler

Find en elektriker

Står du over for nogle udfordringer, eller projekter, der kræver professionel hjælp, kan du her få en oversigt over elektrikere nær dig.

Find en elektriker