topbanner billede

Stue

Mængden af kontakter samt deres placering i din stue, kan gøre meget for udseendet og bekvemmeligheden. Derfor er det en god idé at være grundig i din gennemgang af rummene.

Få hellere installeret et lampeudtag for meget i både spisestue og dagligstue, hvis du alligevel skal have dine el-installationer renoveret her. Måske får du brug for et ekstra, når du skal flytte rundt på møblerne og gerne vil have dit spisebord til at stå i den modsatte ende af stuen.

Det samme gælder radio/tv-stik, det giver større muligheder for at møblere om i stuen. Tænk også over hvor meget forskelligt elektrisk udstyr man normalt har i sin stue, når du skal have installeret kontakter. Der er både små og store lamper, tv, dvd-afspiller, spillekonsoller osv.

Elegante designrammer

Elegante designrammer billede

Din stil er unik. Det er din bolig også. Bliv inspireret af de flotte designrammer til LK FUGA® og vælg de rammer, der sætter prikken over i'et i lige netop dit hjem.

Designrammerne passer til nyere LK FUGA stikkontakter og afbrydere og er meget nemme at skifte. Hvis du har ældre afbrydere og kontakter, kan din el-installatør opgradere dem, så du kan give dit hjem et designmæssigt løft med nye, flotte rammer.

TIP! Vælg forskellige designs til hvert af husets rum og få et endnu mere unikt og elegant hjem. Du kan også vælge designrammer med dine egne farver eller motiver. Perfekt til fx børneværelset.

Elegante designrammer billede
billede