topbanner billede

Bryggers

Bryggerset er husets multirum, hvor kunderne ordner vasketøj, rengør grillrist og fodboldstøvler, affaldssorterer og reparerer diverse ting. Der er derfor mange hensyn at tage til rummets funktionalitet i hverdagen, når nye el-installationer skal etableres. Her får du et par tips til situationer og løsninger, du og din kunde bør overveje inden bryggerset el-renoveres.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Sikker el-tavle og nem energiovervågning

Sikker el-tavle og nem energiovervågning billede

Når strømmen går, kender mange i boliger af ældre dato til at fumle med sikringer i mørket. Måske har man heller ikke helt styr på, hvor sikringerne ligger, eller hvilken type der skal bruges. Resi9-tavlekomponenter lever op til alle de lovmæssige krav, der er til el-tavler i dag og er udviklet med skarpt fokus på optimal beskyttelse til boliginstallationer. Med en ny eller opdateret eltavle øger du sikkerheden for din bolig bedst muligt. Installerer du samtidig Resi9 PowerTags til Wiser, kan du overvåge dit energiforbrug og f.eks. se hvor du bruger mest strøm.

Læs mere om Resi9-Eltavler
Sikker el-tavle og nem energiovervågning billede

Praktisk og nemt

Praktisk og nemt billede

Når kunden kommer ind i bryggerset med beskidte havefingre, favnen fuld af vasketøj eller værktøj i begge hænder, er det bare meget nemmere, hvis de ikke samtidig skal forsøge at tænde lyset med albuen. Installer en LK FUGA sensor, så lyset tænder selv, og kunden slipper for besværet med at nå kontakten. Rådgiv også til god belysning i rummet, så kunderne kan se ordentligt, mens de ordner praktiske gøremål.

LK FUGA sensor
Praktisk og nemt billede

Elegant og funktionelt

Elegant og funktionelt billede

Da bryggerset har mange praktiske formål, er det oplagt at materialevalget til el-installationerne understreger funktionaliteten. Med LK FUGA designrammer vælger kunden f.eks. selv om rammerne skal være i stål eller plast. Kunden kan også vælge lige den farve og form, de ønsker, så kontakterne matcher indretningen mest muligt. Sørg også for at anbefale kontakter nok til værktøj, strygejern og hvad ellers bryggerset benyttes til.

LK FUGA designramme
Elegant og funktionelt billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home