topbanner billede

Udendørskamera skaber større tryghed i hjemmet

Schneider Electric udvider igen porteføljen af Wiser smart home-produkter med tilføjelsen af det intelligente IP-udendørskamera, som boligejeren selv kan sætte op og betjene gennem den gratis Wiser-app.

Med Wiser udendørs IP-kamera får boligejeren en intelligent løsning, hvor man både kan lytte til og tale med personer, som står ved indgangen til hjemmet. Det diskrete, brugervenlige kamera har adgang til internettet via WiFi, er let at sætte op og montere på en ydervæg og gør det helt enkelt at skabe tryghed i og omkring hjemmet døgnet rundt.

”Forbrugerne har i dag langt større frihed til selv at vælge intelligente løsninger til deres smart home, og behøver hverken at holde sig til ét bestemt system eller købe et dyrt abonnement til en vagtserviceleverandør for at integrere Wiser udendørs IP-kamera i hjemmet. Boligejeren skal bare hente den gratis app til iOS eller Android, sætte kameraet op og tilslutte det trådløst til internettet, så er man i gang,”


siger Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark.

Intelligente, automatiserede funktioner

Wiser udendørs IP-kamera er hele tiden tændt, og holder øje med hjemmet døgnet rundt. Det kan både tage billeder og optage video og sender en notifikation til ens mobil, så snart kameraet registrerer en bevægelse i overvågningsområdet. Boligejeren kan følge med og se hvad der foregår fra sin telefon, og fx notificere politiet om et indbrud, inden det kommer for godt i gang, se hvornår børnene kommer hjem, eller henvise buddet til at levere pakker hos naboen.

Men sensorfunktionen er ikke kun god at have, når man ikke er hjemme. Den skaber også ekstra tryghed, når man opholder sig i hjemmet og ligger og sover.

billede

Intuitiv konfigurering i appen

Wiser udendørs IP-kamera konfigureres let via den gratis Wiser-app. Her kan man bl.a. indstille overvågningsområdet, samt planlægge og udvælge bestemte tidspunkter, hvor der skal tages billeder. Og uanset om det er nat eller dag, giver kameraet klare billeder og videooptagelser takket være sit vidvinkelobjektiv, som har et infrarødt nattesyn på op til 10 meter. Billeder og videoklip gemmes direkte på et indbygget SD-kort, så der er ikke behov for at betale for dataopbevaring i skyen.

For vejledning til opsætning af Wiser udendørs IP-kamera i hjemmet, og gennemgang af mulighederne i Wiser by SE appen, klik her.

Wiser udendørs IP-kamera kan både bruges med Android og IOS.

Wiser fra Schneider Electric indeholder desuden følgende løsninger og features:

Wiser gateway

Wiser gateway  billede

Wisers gateway udgør kernen i det intelligente hjem. Gatewayen samler data fra alle tilsluttede enheder og muliggør fjernbetjening. IP-gatewayen er baseret på en åben protokol ZigBee 3.0, hvilket betyder, at Wiser-komponenter ikke er låst til Wiser-systemet, men kan integreres i andre smart home-systemer.

Læs mere om Wiser gateway
Wiser gateway  billede

Wiser lysstyring

Wiser lysstyring billede

Muliggør en lang række belysningsscenarier og skræddersyede stemninger. Der kan for eksempel skabes en brugerdefineret lyssætning til at falde i søvn til eller personlige lysstier baseret på vaner og behov. Eksempelvis kan der gradvist blive aktiveret lys i gangen, i køkkenet og på børneværelset, når familiens yngste kommer hjem efter endt skoledag. Det er ligeledes muligt at ændre på lux-niveau og installere rumfølere, der kun tænder for lyset, når der bliver detekteret aktivitet.

Læs mere om lysstyring
Wiser lysstyring billede

Wiser jalousistyring

Wiser jalousistyring billede

Skaber mulighed for at åbne, lukke og programmere motoriserede gardiner og persienner via Wisers app. Dette kan hjælpe med at justere temperaturen, hvilket resulterer i energibesparelser. Gardiner og persienner kan ligeledes indstilles til automatisk at tilpasse sig daglige vaner og tidspunkter for solopgang og solnedgang.

Læs mere om jalousistyring
Wiser jalousistyring billede

Wiser batteritryk

Wiser batteritryk billede

Giver mulighed for at tænde og slukke for enheder samt at etablere faste indstillinger uden brug af telefon eller app. Kan indstilles til at styre bestemte enheder for lysstyring og solafskærmning og at udløse bestemte scenarier.

Læs mere om batteritryk
Wiser batteritryk billede

Wiser indendørs IP-kamera

Wiser indendørs IP-kamera billede

Kameraet kan registrere og spore bevægelser i hjemmet 24/7, hvilket gør det muligt at fjernovervåge og skabe ro i sindet hos beboerne.

Læs mere om indendørs IP kamera
Wiser indendørs IP-kamera billede

Wiser sensorer

Wiser sensorer billede

Diverse sensorer fra Schneider Electric komplimenterer Wiser ved at gøre boligen yderligere intelligent via automatiserede funktioner og notifikationer, der sparer på energien.
Sensorerne inkluderer:

  • Vandlækagesensor
  • Bevægelsessensor
  • Vindues-/dørsensor
  • Temperatur/luftfugtighedssensor
Læs mere om sensorer
Wiser sensorer billede

Wiser trådløs stikkontakt

Wiser trådløs stikkontakt billede

Den intelligente stikkontakt kan både spare penge og give ro i maven ved at skabe et overblik over energiforbrug og bruge strømmen intelligent.

Læs mere om den trådløse stikkontakt
Wiser trådløs stikkontakt billede

Lanceres i løbet af 2022:

Temperaturkontrol

Giver mulighed for at opretholde et behageligt indeklima ved løbende at følge med i temperaturforholdene fra radiatorer og gulvvarme. Funktionen giver desuden mulighed for at tænde for varmen på afstand i for eksempel et sommerhus, inden beboerne ankommer.

Energiovervågning

Skaber mulighed for energibesparelser ved at visualisere brugernes energiforbrug, hvilket gør det tydeligt at se, hvor og hvornår der i særlig grad forbruges elektricitet. Foruden at give et overblik over energiforbruget kan Wisers app estimere månedens energiforbrug og sende en notifikation, hvis energiforbruget er unormalt højt.