topbanner billede

Ny ladestander til privatboligen baner vejen for grøn mobilitet

Driftssikker, kompakt og nem at installere. Den nye EVlink Home-ladestander fra den globale ekspert i energioptimering, Schneider Electric, gør det nemt og bekvemt for privatbilisterne at komme med på den grønne vogn.

billede

Efterspørgslen på el-biler er skyhøj, og mens det er godt for den grønne omstilling, så stiller det også store krav til ladningens infrastruktur, som især halter bagud i de mere afsides dele af landet, som fx sommerhusområder.

Schneider Electrics driftssikre og kompakte elbillader EVlink Home er fremstillet i et robust og æstetisk design. Den er nem at installere – både ved sommer- og enfamiliehuset – og gør at bilen kan lades, uanset hvor man befinder sig.

billede

Nem og sikker opladning

Nem og sikker opladning billede

Selvom der med tiden kommer flere store kommercielle ladestationer rundt om i Danmark, så er ladningens infrastrukturen stadig begrænset i de mindre byer, på landet og i isolerede sommerhusområder. Indtil nu har det altså ikke været særlig attraktivt at køre elektrisk, hvis man bor afsides. Men det hjælper den brugervenlige EVlink Home-ladestander nu med at ændre på.

Nem og sikker opladning billede

”For at vi for alvor kan sætte skub på den grønne mobilitet kræver det, at opladning af elbilen bliver endnu mere tilgængelig for langt flere bilister, uanset hvor de befinder sig. Det er helt essentielt, at man kan lade ved sin bolig, i stedet for at skulle køre hen for at lade,”

siger Michael Friis Olsen, e-Mobility Business Manager, Schneider Electric, og fortsætter:  

”Med den nye EVlink Home-ladestander kan man nemt omdanne sit hjem eller sommerhus til en ladestation, hvilket fjerner usikkerheden i at køre elektrisk i de mere isolerede dele af landet. Det skal være attraktivt og bekvemt at køre elektrisk i alle egne af Danmark.”

billede

EVlink Home giver også elbilisten ekstra sikkerhed og tryghed. Udover at laderen opfylder alle sikkerhedskrav og -standarder, er det muligt at tilkøbe en EVlink Home Peak Controller, som monteres mellem el-tavlen og ladestanderen. Den sikrer, at der ikke sker overbelastning af systemet og dermed strømsvigt, ved at skrue op og ned for opladningen af el-bilen afhængig af hvor meget strøm, der er tilgængelig i boligen.

billede

Kommende lanceringer

EVlink Home Smart er en intelligent ladeboks til hjemmet, som Schneider Electric lancerer til efteråret 2022. Her kan brugeren glæde sig til en ladeboks, der kan forbindes med smart home-systemet Wiser via WiFi, hvorfra strømforbruget i hjemmet styres og optimeres med den gratis Wiser-app.

billede

Med Wiser-appen kan man blandt andet planlægge, stoppe og starte sin opladning, som man ønsker, og i forhold til hvornår strømprisen er lav, eller når strømmen er grøn. Derudover har den intelligente EVlink Home Smart ladeboks godkendt måler, så der er mulighed for refusion af elafgift.

Læs mere om EVlink Home-ladestandere
billede