Forstå dit forbrug

Forstå, hvordan dit elforbrug egentlig hænger sammen med din dagligdag.

Overvåg dit elforbrug med Wiser Energy og skab dig et værdifuldt overblik over, hvor meget energi du bruger, hvor i huset, og hvornår dit forbrug er størst.
Følg forbruget i realtid med Wiser Energy-app'en på tablet eller smartphone.

 

 

Dine fordele ved at få et forbrugsoverblik med Wiser Energy

Brug din energi rigtigt

Følg dit forbrug i realtid, og få et indblik i hvilke apparater, der forbruger mest og hvornår på døgnet, så du kan justere og optimere dit energiforbrug.

Hold dit forbrug i ørene

Skab tryghed ved at sætte mål for, hvor meget du maks ønsker at forbruge. På den måde undgår du, at dit forbrug stikker af.

Wiser Energy er dit overblik og indblik i dit forbrug direkte på din mobil eller tablet.

Mød familien Hagemann og familien Stage. To forskellige familier med unikke behov, men et fælles ønske om et bedre overblik over deres forbrug.

Følg dem herunder, og bliv klogere på, hvordan de bruger Wiser Energy i deres hverdag.

Vibeke har ro i maven, når hun forlader sommerhuset

Vi ved præcis, hvad der er brugt, når vi har lejet sommerhuset ud."

 

Familien Hagemann har et sommerhus, som de lejer ud. Derfor har de fået installeret Wiser Energy på deres el-tavle, hvilket betyder, at de kan følge forbruget via deres Wiser Energy-app på tablet eller mobil.

Af samme grund har de installeret Wiser Energy, for at få et indblik i, hvor meget en swimmingpool koster i kroner og øre. Som en ekstra bonus modtager de en alarm, hvis strømmen går og pumpen stopper, så de ikke kommer hjem til en pool fuld af alger.

Marlene undgår ubehagelige overraskelser på elregningen

Med Wiser Energy kan vi følge med i vores strømforbrug i realtid."

 

Marlene Stage har skiftet benzinbilen ud med en elbil. Men efter at have lavet skiftet, har hun mistet overblikket over, hvor mange penge, hun bruger på sin bil. Wiser Energy giver hendes bil en ny dimension:

Med hjælp fra app og el-tavle kan hun nu overvåge bilens strømforbrug i realtid, og meget præcist følge med i, hvad hun bruger på sin elbil sammenlignet med resten af husholdningen. Følg Marlene herunder, og bliv klogere på, hvordan hun og resten af familien bruger Wiser Energy i deres hverdag.

Wiser Energy passer til både nye og eksisterende installationer

Wiser Energy er din digitale el-tavle, som giver dig mulighed for at overvåge dit elforbrug og din elproduktion via Wiser Energy-app'en. Wiser Energy er hurtig og nem at installere - og det er uanset, om du har en ny el-tavle, eller om du skal have opdateret en ældre version. Din elektriker kan hurtigt hjælpe dig med at installere Wiser Energy, og hjælpe dig igang med at bruge app'en.

Se produkterne

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

 

Til toppen