Bliv alarmeret

Når strømmen går, eller hvis du bruger uhensigtsmæssig meget energi.

Hold ferie eller forlad sommerhuset med ro i maven. Nu kan du nemlig få alarmer ved eludsving og strømafbrydelser med Wiser Energy på din tablet eller mobil.

 

 

Dine fordele ved at indstille alarmer

Få ro i maven

Når du indstiller alarmer med Wiser Energy-app'en, får du besked på din tablet eller mobil, hvis strømmen går, eller der er udsving i dine elektriske installationer. Det skaber tryghed.

Bevar dit el-overblik

Du kan indstille din alarm til at fortælle dig, hvis du overstiger det maksforbrug, du gerne vil holde per måned. På den måde hjælper alarmen dig til at bevare overblikket over dit forbrug.

Wiser Energy giver dig mulighed for at modtage alarmer ved strømsvigt eller elektriske udfald.

Mød familien Petersen og familien Gammelgaard. To forskellige familier med unikke behov, men et fælles ønske om en øget tryghed, når de ikke er hjemme. Familien Petersen har fået ro i maven ved at vide, at de altid vil blive alarmeret, hvis strømmen går, og pumpen i deres pool stopper. Familien Gammelgaard kan nu tage trygt på ferie, velvidende, at de får besked, hvis strømmen går og eksempelvis fryseren ikke længere virker.

Følg dem herunder, og bliv klogere på, hvordan de bruger Wiser Energy i deres hverdag.

Familien Petersen undgår alger i swimmingpoolen

Vi har installeret Wiser Energy, og det giver os et overblik over strømforbruget, og en alarm, hvis strømmen går."

Allan Petersen og hans familie har investeret i et hus med svimmingpool, og det er første gang de har den slags strømslugere. Derfor føler de sig lidt ude at svømme med hensyn til, hvad det betyder for elregnskabet.

Af samme grund har de installeret Wiser Energy, for at få et indblik i, hvor meget en swimmingpool koster i kroner og øre. Som en ekstra bonus modtager de en alarm, hvis strømmen går og pumpen stopper, så de ikke kommer hjem til en pool fuld af alger.

Familien Gammelgaard får alarm ved strømsvigt med Wiser Energy

Jeg vil have besked, hvis strømmen går, så jeg ikke kommer hjem til en optøet fryser."

Familien Gammelgaard har planlagt tre ugers ferie i udlandet, men efter Kim Gammelgaard hørte at naboen var kommet hjem til en strømafbrydelse, en kortsluttet dybfryser og dertil en masse ødelagte madvarer, blev han bekymret.

Derfor har de nu fået installeret Wiser Energy på deres el-tavle og forbundet det til deres Wiser Energy-app. Det betyder, at de får besked på mobilen, hvis der skulle opstå problemer eller elektriske fejl med fryseren under ferien - eller hvis strømmen skulle gå i dele af eller hele deres hjem.

Få din elektriker med på råd

For at Wiser Energy app’en kan virker skal den kobles på din eltavle, find en elektriker der kan hjælpe dig og se hvordan du kan forberede dig på snakken med en fagmand

Find din elektriker

Wiser Energy passer til både nye og eksisterende installationer

Wiser Energy er din digitale el-tavle, som giver dig mulighed for at overvåge dit elforbrug og din elproduktion via Wiser Energy-app'en. Wiser Energy er hurtig og nem at installere - og det er uanset, om du har en ny el-tavle, eller om du skal have opdateret en ældre version. Din elektriker kan hurtigt hjælpe dig med at installere Wiser Energy, og hjælpe dig igang med at bruge app'en.

Se produkterne

Læs denne manual og få et overblik over hvordan du monterer, idriftsætter, programmere og alarmindstiller Wiser Energy-systemet og app'en.

Hent manualen (PDF)

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

 

Til toppen