Bestil en IHC®-slutbrugermappe

For at din kunde kan få mest muligt ud af sin IHC®-installation, vil vi gerne sende dig en flot slutbrugermappe, som du kan videregive til kunden.

Mappen indeholder brugermanual samt en USB til back-up af installationen. Der er også plads til, at du kan indsætte noter og anden relevant dokumentation i mappen.

Slutbrugermappen er en hjælp til dig, så du på professionel vis kan afslutte og overlevere en IHC®-installation til din kunde.

For at bestille mappen bedes du sende en email til følgende mailadresse: ballerup.reception@dk.schneider-electric.com

Skriv følgende oplysninger om installationen i mailen:

Om dig:

• Firma
  • Installatørens navn
  • Adresse, postnummer og by
  • E-mail
  • Telefonnummer

Om installationen:

• Kundens navn
  • Adresse, postnummer og by
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Serienummer

Husk at få kundens samtykke til at videresende personoplysninger til Schneider Electric.

IHC®-slutbrugermappe