Bestil en IHC®-slutbrugermappe

For at din kunde kan få mest muligt ud af sin IHC®-installation, vil vi gerne sende dig en flot slutbrugermappe, som du kan videregive til kunden.

Mappen indeholder brugermanual samt en USB til back-up af installationen. Der er også plads til, at du kan indsætte noter og anden relevant dokumentation i mappen.

Slutbrugermappen er en hjælp til dig, så du på professionel vis kan afslutte og overlevere en IHC®-installation til din kunde.

For at bestille mappen bedes du udfyld nedenstående formular.

Om dig:

Om installationen: