topbanner billede

Podcasts

Schneider Electric Danmark har startet vores helt egen podcast. Den kommer i første omgang til at være en serie med elektrisk distribution som omdrejningspunkt.

Episode 2

Vi har fået en del henvendelser fra både private og større boligforeninger og firmaer omkring mulighederne indenfor ladestationer til el-biler. Da vi oplever et større fokus på grøn omstilling, og der d. 10. marts samtidig er en ny bekendtgørelse på vej omkring regler vedrørende etablering af el-ladestationer, når man etablerer parkeringspladser, fandt vi emnet meget aktuelt. 


Derfor fokuserer episode to på el-ladestationer, og du kan bl.a. forvente at bliver klogere på:

- Hvad vil det sige at forberede parkeringspladser til ladestationer?

- Hvilke overvejelser bør jeg gøre mig ifht. etablering af ladestationer?

- Hvordan dimensionerer og installeres en ladestation?

Episode. 1:

I denne episode forsøger vi at hjælpe jer, vores kunder og samarbejdspartnere, med at forstå nogle af de nye og opdaterede regler i installationsbekendtgørelsen. 

Til at hjælpe dig igennem emnet, har vi engageret Thordur Svanbergson, ekspert i beskyttelseskomponenter, og Peter Jaepelt, ansvarlig for diverse standarder hos Schneider Electric Danmark A/S. De vil bl.a. tale om, hvad de nye regler for fejlstrømsafbrydere betyder for dig, hvad en RCD egentlig er, forskellen på RCD og RCBO, og meget mere. 

Så brug 5 minutter og bliv hurtigt lidt klogere på emnet.

Har du emner vi bør tage op?

Som du vil høre i slutningen af podcasten, har vi flere forskellige emner, som vi vil tage fat på i de kommende episoder.
Men hvilke emner vil du gerne høre om? Emner, du gerne vil forstå bedre, noget vi skal gå i dybden med eller noget helt tredje? Skriv til os, og vi vil tage det op i teamet. 
Vi vil også forsøge at invitere gæstetalere med, så hvis du har konkrete ideer hertil, er du også velkommen til at byde ind med det. 
Ligeledes modtager vi meget gerne feedback på vores podcast.

Skriv til podcast.dk@se.com