topbanner billede

Spar på strømmen

Med lysdæmpere, bevægelsessensorer og timere kan man regulere lysstyrken samt lade lyset/apparatet tænde og slukke af sig selv. Det er praktisk, og kunden sparer både energi og penge.

Mange bække små

Mange bække små billede

Skru ned for lyset og op for hyggen med lysdæmpere. Når man skruer ned for lyset, drejer el-måleren langsommere rundt, spares der både penge og energi. Både sensoren, lysdæmperen og timeren kan erstatte de kontakter, der i forvejen sidder i væggen, så det ikke er nødvendigt at trække nye ledninger eller lave huller i væggen.

Selv om man isoleret set kun sparer et par ører, hver gang man slukker lyset, så løber det altså op, når man ser det på årsbasis. Og hvis du sætter en sensor i badeværelse og entré og en dæmper i børneværelset, kan du gange besparelsen med tre - så bliver det efterhånden et beløb, der er værd at stræbe efter. En Timer er også en oplagt mulighed - her vælger man selv hvor mange minutter, der skal gå før lyset eller apparatet slukker. 

Mange bække små billede

Praktiske placeringer

Praktiske placeringer billede

Mest oplagt er det at sætte en sensor op i entréen. Når man kommer hjem en mørk efterårsdag, tænder lyset i det øjeblik, man åbner døren. Eller sæt sensoren ved bryggerset, så klarer lyset sig selv, når man har favnen fuld af vasketøj. I forbindelse med badeværelset, så skal man ikke spekulere på, om børnene har husket at slukke lyset. 

Praktiske placeringer billede