topbanner billede

Gør dit hjem grønt med LK

Ifølge Det Internationale Miljøagentur står bygninger for omkring 40 procent af det samlede energiforbrug og 36 procent af den samlede CO2-udledning i hele EU. Markante tal der understreger, at der er al mulig grund til at fokusere på bygninger, når det handler om at reducere verdens klimaaftryk.

Fokus på miljøet

Fokus på miljøet billede

For boligejere er det nærliggende at dreje fokus i retning af egne hjem, fordi der her er mulighed for at yde en direkte miljøpåvirkning. Af samme årsag gør vi meget for at fortælle, at der er tænkt klimahensyn ind i alle Lauritz Knudsens stikkontakter og afbrydere til private hjem. På den måde er produkterne en simpel vej til at gøre din bolig mere grøn og klimavenlig.

Vi lever selvfølgelig op til alle love, regler og miljøkrav, som gælder for vores produkter. Men vi går også en hel del længere. For eksempel er alle LK-stikkontakter og -afbrydere fri for miljøskadelige stoffer som halogen og PVC. Det er både positivt for miljøet og en oplagt måde for private at gøre en indsats i klimakampen.

Fokus på miljøet billede

Smart produktion

Smart produktion billede

For produktserierne LK FUGA, LK OPUS og LK CLIC’LINE gælder det, at disse er produceret på Schneider Electrics smart factory i Ringsted. Her bliver der konstant arbejdet med energioptimering for at sænke produkternes miljøpåvirkning hele vejen fra vugge til grav. Det sker blandt andet ved hjælp af robotteknologi, kunstig intelligens og augmented reality. Kort fortalt bruger vi moderne teknologi til at gøre verden grønnere.

I 2019 blev Schneider Electric af World Economic Forum og Young Global Leaders præmieret for sit bæredygtige virksomheds-setup med prisen ”The Circulars 2019”. Det skete blandt andet med henvisning til fabrikken i Ringsted, hvor plastspild fra produktionen bliver genbrugt, og hvor der er et generelt fokus på at forlænge produkters livscyklus. Selv emballagen kan genbruges, uanset om den er af plastik eller pap.

Smart produktion billede

Med produkter fra Lauritz Knudsen gør DU en forskel i klimakampen.