topbanner billede

Stue

Spisestue, dagligstue, legestue. Stuen er et rum, hvor der skal være plads til hele familien. Det kræver, at kunden tager højde for mange forskellige brugsfunktioner, når der skal renoveres. Som elektriker kan du hjælpe med at overskue hvilke elinstallationer, der f.eks. gør det nemmere at spare på strømmen eller skabe hyggebelysning over spisebordet. Her er et par fif til situationer og installationer, du bør hjælpe kunden med at tænke ind i deres hverdag.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Kontakter der kan nås

Kontakter der kan nås billede

Har din kunde stikkontakter gemt på væggen bag sofaen, som er svære at nå, når lyset skal tændes? Det er en helt normal situation i mange dagligstuer. Men med en IHC Wireless trådløs kontakt i kombination med et IHC Wireless batteritryk slipper kunden for de utilgængelige el-løsninger. IHC Wireless batteritrykket fungerer nemlig som en fjernbetjening, og kan uden ledning placeres hvor som helst på væggen - eller ligge frit fremme på sofabordet.

LK FUGA trådløs kontakt
Kontakter der kan nås billede

Stilfulde detaljer

Stilfulde detaljer billede

Når din kunde indretter en ny stue, og bruger lang tid på at få mest muligt ud af rummet, er det ærgerligt ikke at få de sidste styling-detaljer på plads. Anbefal da designrammer fra LK FUGA som giver kunden et fuldstændigt gennemført rum, hvor de selv vælger form, farve og materiale på rammerne til deres kontakter. Hvis kunden senere ændrer indretningen, kan rammerne nemt og hurtigt opdateres, så de igen passer lige til kundens personlige stil.

LK FUGA designrammer
Stilfulde detaljer billede

Plads til alle devices

Plads til alle devices billede

Når aftenen står for døren, er det tid til at oplade familiens mobiler og tablets. Har man mange devices, samles de klodsede opladere typisk på én hylde, hvilket ikke altid ser lige pænt ud. Anbefal i stedet din kunde at få installeret LK FUGA kontakter med USB-porte. Så kan mobilens USB-ledning sættes direkte i væggen, uanset hvor i huset kunden befinder sig.

LK FUGA kontakt med USB-port
Plads til alle devices billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home