topbanner billede

Stue

Spisestue, dagligstue, legestue. Stuen er et rum, hvor der skal være plads til hele familien. Det kræver, at kunden tager højde for mange forskellige brugsfunktioner, når der skal renoveres. Som elektriker kan du hjælpe med at overskue hvilke elinstallationer, der f.eks. gør det nemmere at spare på strømmen eller skabe hyggebelysning over spisebordet. Her er et par fif til situationer og installationer, du bør hjælpe kunden med at tænke ind i deres hverdag:

Kontakter der kan nås

Kontakter der kan nås billede

Har din kunde stikkontakter gemt på væggen bag sofaen, som er svære at nå, når lyset skal tændes? Det er en helt normal situation i mange dagligstuer. Men med en IHC Wireless trådløs kontakt i kombination med et IHC Wireless batteritryk slipper kunden for de utilgængelige el-løsninger. IHC Wireless batteritrykket fungerer nemlig som en fjernbetjening, og kan uden ledning placeres hvor som helst på væggen - eller ligge frit fremme på sofabordet.

LK FUGA trådløs kontakt
Kontakter der kan nås billede

Trådløs opladning ved hånden

Trådløs opladning ved hånden billede

Når dagen nærmer sig sin afslutning, er det ikke kun din kundes ’batterier’, der er ved at være brugte. Det er batteriet i deres mobiltelefon også. Med en Unica system+ trådløs bordlader placeret direkte i hjørnebordet ved sofaen, lader mobilen op, mens kunden slapper af foran fjernsynet. Derved slipper han eller hun for at rejse sig, hvis den ringer midt i nyhederne.

Unica system+ trådløs bordlader
Trådløs opladning ved hånden billede

Stilfulde detaljer

Stilfulde detaljer billede

Når din kunde indretter en ny stue, og bruger lang tid på at få mest muligt ud af rummet, er det ærgerligt ikke at få de sidste styling-detaljer på plads. Anbefal da designrammer fra LK FUGA som giver kunden et fuldstændigt gennemført rum, hvor de selv vælger form, farve og materiale på deres kontaktrammer. Hvis kunden senere ændrer indretningen, kan rammerne nemt og hurtigt opdateres, så de igen passer lige til kundens personlige stil.

LK FUGA designrammer
Stilfulde detaljer billede

Skån miljø og elregningen

Skån miljø og elregningen billede

De færreste tænker over, hvor mange apparater der bruger standby-strøm i stuen. TV, anlæg, højtalere og spilkonsoller er blandt de typiske syndere. Anbefal en Grøn kontakt fra LK som kan hjælpe kunden med at skåne både miljøet og pengepungen. Standby-strøm udgør nemlig typisk 10-15% af elregningen hos en dansk familie. Den grønne kontakt kan for mange være løsningen, som slukker for strømslugerne, når de ikke er i brug.

Den Grønne Kontakt
Skån miljø og elregningen billede

Plads til alle devices

Plads til alle devices billede

Når aftenen står for døren, er det tid til at oplade familiens mobiler og tablets. Har man mange devices, samles de klodsede opladere typisk på én hylde, hvilket ikke altid ser lige pænt ud. Anbefal i stedet din kunde at få installeret LK FUGA kontakter med USB-porte. Så kan mobilens USB-ledning sættes direkte i væggen, uanset hvor i huset kunden befinder sig.

LK FUGA kontakt med USB-port
Plads til alle devices billede