topbanner billede

Kontor

Kontoret er et sted til ro og fordybelse. Men det har normalt også andre funktioner, som kunden skal tage højde for ved en el-renovering. I weekenden er kontoret måske ungernes TV-stue, eller soveværelse for overnattende gæster. Der skal derfor både være ordentlig arbejdsbelysning og plads til alle de apparater, der kræver strøm. Her er en liste over installationer og situationer, du bør hjælpen kunden med at overveje i kontoret.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Strøm til det hele

Strøm til det hele billede

Ved indretning af kontoret skal kunden sørge for stik til computer, skærm, lampe, router, printer, symaskine, opladere osv. Der er ikke noget mere besværligt end at kravle rundt under skrivebordet for at bytte rundt på stik, når de skal bruge et andet apparat. Med en forlængerledning med USB-porte får kunden plads til det hele. De to integrerede USB-porte gør, at kunden sparer stik til de devices, der kan oplades via en ledning med USB-stik.

Forlængerledning med USB-porte
Strøm til det hele billede

Gå ikke på kompromis med stilen

Gå ikke på kompromis med stilen billede

Kunden får mest ud af tiden på kontoret, hvis det er ryddeligt og stilfuldt. Det giver mental ro til at arbejde, og kunden slipper for at lade tankerne vandre mod det, de gerne vil ordne i rummet. Med designrammer fra LK FUGA kan du sørge for, at kundes kontakter matcher rummet, og de kan undgå at blive distraheret af, at de ikke har fået skiftet de gamle kontakter i kontoret endnu.

LK FUGA designrammer
Gå ikke på kompromis med stilen billede

Tilgængelig opladning

Tilgængelig opladning billede

Opladeren til mobil eller tablet er ofte gemt i en forlængerledning bag skrivebordet. Det kan betyde, at det er lidt bøvlet at få fat i opladeren, når den skal bruges. Med en LK FUGA kontakt med indbygget USB-port kan kunden nemt lave en ladestation til sine devices. Installer den i kontakten ved kommoden eller reolen, så kundens devices nemt er tilgængelige, selv om de lader. Installer flere kontakter med USB-porte samme sted for at lave en ladestation.

LK FUGA kontakt med indbygget USB-port
Tilgængelig opladning billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home