topbanner billede

Køkken

Køkkenet er efterhånden blevet hjertet i mange hjem. Det er her, familien samles og laver mad, hygger, snakker, laver lektier, og har middage med både mange og få. Det er et arbejdsrum, hvor der er en del at tage hensyn til, når el-installationerne skal opgraderes. Der skal være gode muligheder for at tilslutte de køkkenapparater, som gemmer sig i skabe og skuffer. Samtidig bør du hjælpe kunden med at overskue, hvilke udtag de skal bruge til komfur, emhætte, opvaskemaskine mv., og også rådgive dem til hvordan de kan spare på strømforbruget. Her er et par ideer til situationer og løsninger, som du bør hjælpe kunden med at overveje ved el-renovering af køkkenet.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Strøm til alle devices

Strøm til alle devices billede

Bagning og madlavning foregår i dag ofte ved brug af online opskrifter eller tutorials på YouTube. Særligt ved større middage kan det være nødvendigt at følge en opskrift på mobil eller tablet. Med en LK FUGA kontakt med indbygget USB-port har kunderne masser af strøm til deres device, så de kan fokusere på kogekunsten i timevis, uden at skulle tænke på batteriets levetid. Kunden kan også lave en ladestation i et skab eller en skuffe, så de mange devices og ledninger er gemt af vejen, hvilket giver mere bordplads.

LK FUGA kontakt med indbygget USB-port
Strøm til alle devices billede

Gennemfør stilen

Gennemfør stilen billede

Mange familier prioriterer at opdatere deres køkken, så det følger med tiden. Der er kommet mange nye løsninger til, og rummet kan så meget mere i dag, end det kunne for blot få år tilbage. Anbefal dine kunder at få installeret kontakter, som netop passer til stilen i det nye køkken, når de skal renovere, moderniseret eller bygge om. Med LK FUGA designrammer behøver kunden ikke at gå på kompromis med designet. De kan vælge lige præcis det look, der matcher deres hjem.

LK FUGA designrammer
Gennemfør stilen billede

Sikkert, stilfuldt og nemt

Sikkert, stilfuldt og nemt billede

Der er mange apparater i køkkenet, der kræver strøm, og som derfor også kræver, at man husker slukke dem igen. På en hektisk dag kan det dog hænde, at kaffemaskinen bliver glemt, når familien skal skynde sig ud ad døren. Anbefal en LK FUGA timer – så behøver din kunde ikke bekymre sig om den slags. Kontakten slukker nemlig af sig selv, og det skaber både tryghed i familien, og kan hjælpe med at spare på standby-strøm.

LK FUGA timer
Sikkert, stilfuldt og nemt billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home