topbanner billede

Have

De fleste der bor i hus, bruger mange timer udenfor i haven og på terrassen. Især når den danske sommer melder sin ankomst, og man kan nyde de lange lyse aftener under åben himmel. Som proaktiv elektriker bør du hjælpe dine kunder med at overveje, hvilke el-installationer der kan forlænge sæsonen, så de får endnu mere ud af den skønne have. Her er et par brugssituationer, som kan inspirere både dig og kunderne til at tænke ud af boksen.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Nyd havens planter hele året

Nyd havens planter hele året billede

En ægte haveentusiast kan bruge timevis på at klippe græsplænen, trimme buskene og luge blomsterbedet. Så hvorfor ikke forlænge det tidsrum, resultatet af det hårde arbejde kan nydes? Med et Mureva spot i haven, der oplyser større træer eller beplantninger, kan din kunde få glæde af den smukke have inde fra huset, selv om mørket har sænket sig. Og det er hele året rundt.

Mureva spot
Nyd havens planter hele året billede

Kontakt til hele haven

Kontakt til hele haven billede

Det er ikke kun planter, træer og buske i nærheden af huset, der kræver pleje. En husejer skal også kunne nå de fjerneste afkroge af haven. En Thorsman kabeltromle kan hjælpe med nemt at få strøm langt væk fra huset. Så er kunden heller ikke nødsaget til at opdatere alle haveredskaberne til nogle, der er batteridrevne. Tromlen er stabil og fikseret, så ledningerne ikke filtre sammen, når tromlen drejes rundet. Det er en fordel både for kunden og for dig som elektriker, når du har brug for en kabeltromle. 

Thorsman kabeltromle
Kontakt til hele haven billede

Forlæng sommeraftenerne

Forlæng sommeraftenerne billede

En af glæderne for mange ved at bo i hus er adgangen til terrasse og have, der inviterer til at nyde de lange, danske sommeraftener. Når terrassen nydes, og de sene timer melder sin ankomst, kan der dog være brug for ekstra lys. Med LK OPUS kontakter og afbrydermateriel kan kunden nemt tilslutte både lamper, terrassevarmer og lyskæder, og forlænge de lune aftener.

LK OPUS kontakter
Forlæng sommeraftenerne billede

Lys i mørket

Lys i mørket billede

Når der om aftenen skal ryddes op i haven efter ungernes leg, eller hentes kolde drikkevarer i skuret, er der brug for lys på terrassen. Med en LK OPUS sensor monteret på huset tænder lyset automatisk, så kunden trygt kan bevæge sig rundt i haven, selv om mørket har sænket sig. Så skal kunden heller ikke tænke over, om de bumper ind i havemøblerne, eller misser et trin på trappen ned til haven.

LK OPUS sensor
Lys i mørket billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home