topbanner billede

Garagen

De danske vinteraftener er lange og mørke, hvilket gør det næsten umuligt at undvære lys ved garagen. Uanset om det er sommer eller vinter, er det dog rart, at der er lys, når kunden kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer, har sovende børn på armen, eller skal ud med skraldet om aftenen. Her er et par råd til løsninger, du bør hjælpe kunden med at overveje til garagen.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Lys der tænker selv

Lys der tænker selv billede

Det er oplagt at lade lyset ved garagen eller i carporten tænde selv. Med en LK OPUS sensor får kunden netop dét, så de trygt og sikkert kan komme fra bilen og ind i huset. Bevægelsessensoren kan tilsluttes flere lamper, så kunden har lys både inde i garagen, samt udenfor hele vejen op ad indkørslen. For mange giver det samtidig en øget tryghed, at lyset tænder selv, hvis fremmede bevæger sig ind på matriklen.

LK OPUS sensor
Lys der tænker selv billede

Spot på hverdagen

Spot på hverdagen billede

Der skal lys til at klare hverdagens opgaver – ude som inde. Det er derfor essentielt, at kunden har installeret ordentlig udendørsbelysning. Med et Mureva projektør ved fordøren er det nemt at sortere affaldet eller pumpe cykler - selv sent om aftenen, når tusmørket har sænket sig. Sørg også for at anbefale LK OPUS kontakter og afbrydermateriel langs husfacaden til når kunden højtryksrenser sine fliser i indkørslen eller taget på carporten.

Mureva projektør
Spot på hverdagen billede

Ledninger med rækkevidde

Ledninger med rækkevidde billede

Med de skiftende sæsoner kommer skiftende behov. Når foråret melder sin ankomst, gør husejerne klar til havearbejde, støvsugning af bilen og andre udendørs aktiviteter, som kræver strøm i forskellige afkroge af matriklen. Anbefal din kunde en Thorsman kabeltromle med op til 40 meter ledning. Så kan elektriske haveredskaber, bilstøvsugere mv. få strøm på en sikker og stabil måde. Tromlen er fikseret, så ledningerne ikke filtre sammen, når tromlen drejes rundet. Det er en fordel både for kunden og for dig som elektriker, når du har brug for en kabeltromle. 

Thorsman kabeltromle
Ledninger med rækkevidde billede

Fremtidens brændstof

Fremtidens brændstof billede

Flere danskere vælger i dag en hybrid- eller elbil, fordi det skåner miljøet og nedsætter driftsomkostningerne. Men de nye typer af biler stiller samtidig krav til strømforsyningen og kræver særlige installationer. Med en EVlink ladestation i garagen eller carporten kan kunden oplade elbilen effektivt hjemme og være helt tryg ved, at den æstetiske lader ikke overbelaster boligens nuværende strømforsyning.

EVlink ladestation
Fremtidens brændstof billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home