topbanner billede

Børneværelse

Der er mange muligheder for at forbedre funktionaliteten, når din kunde skal udskifte el-installationer i børneværelset. Ofte forbliver rummet det samme, mens ungerne vokser sig større, og behovene ændrer sig. Fra de falder i søvn med natlampen tændt, til de hellere vil spille computer til langt ud på natten. Her er et par tips til nye muligheder, du kan anbefale kunder, som skal el-renovere børneværelset.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Rolige aftener og blide morgener

Rolige aftener og blide morgener billede

Når ungerne skal puttes, kan det for mange familier være en udfordring, at få roen til at sænke sig. Det modsatte kan gøre sig gældende om morgenen, hvor det kan være en udfordring at vække de lidt større børn. Med en LK FUGA lysdæmper kan lyset hjælpe med at sænke roen om aftenen, eller til at sikre en blid opvågning, der giver en bedre start på dagen. Lysdæmperen kan også sikre hyggeligt lys, når der skal læses historier for de mindste, ellers når der skal ses film på teenageværelset.

LK FUGA lysdæmper
Rolige aftener og blide morgener billede

Pilfingre der leger med lyset

Pilfingre der leger med lyset billede

Mange mindre børn synes, at det er sjovt at lege med lyset. Hvis kunden gerne vil placere kontakterne uden for pilfingrenes rækkevidde, er en LK FUGA trådløs kontakt en god løsning. Kontakten kan monteres lige hvor kunden ønsker det, uden at det er nødvendigt at fræse ledninger ind i væggen. Den er også god at placere på væggen ved ungernes seng, så de selv kan slukke lyset i loftet, uden at skulle rejse sig.

LK FUGA trådløs kontakt
Pilfingre der leger med lyset billede

Tryghed for de mindste

Tryghed for de mindste billede

Når de små er faldet i søvn, lister mange forældre sig ind på børneværelset for at slukke natlampen, som har stået tændt, mens ungerne drog mod drømmeland. Med en LK FUGA timer tilknyttet natlampen slipper kunden for at gøre dette manuelt. Timeren afbryder nemlig helt automatisk lyset efter en periode, som kan indstilles alt efter behov og den tid, det tager børnene at falde i søvn.

LK FUGA timer
Tryghed for de mindste billede

Design der matcher ejermanden

Design der matcher ejermanden billede

Efterhånden som de små bliver større, ændres deres ønsker til, hvordan børneværelset skal se ud - hvilken farve der skal være på væggen, og hvor møblerne skal stå. En overset detalje når rummet opgraderes er ofte stikkontakterne. Med LK FUGA designrammer får kunden alle detaljerne med, når børneværelset ændrer indretning og stil. Vis dem mulighederne for at skifte farve, størrelse og materialer.

LK FUGA designrammer
Design der matcher ejermanden billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home