topbanner billede

Badeværelse

Badeværelset er et af boligens mest centrale rum med travlhed både morgen og aften. Det er et praktisk rum, der kræver god belysning, når der skal lægges make-up eller trimmes skæg. Det er derfor ekstra vigtigt at gennemtænke, hvilke el-installationer du anbefaler til badeværelset. Her er et par ideer til løsninger, du bør sikre, at din kunde overvejer til badeværelset.

Er dine kunder interesseret i mere digitale og smarte løsninger, kan du læse om vores Wiser Smart Home-system til boliger her.

Læs mere om Wiser Smart Home

Mildt lys til de sene timer

Mildt lys til de sene timer billede

De fleste kunder kender det, at lyset på badeværelset virker skarpt, lige når man er stået op. Med en LK FUGA lysdæmper kan kunden selv bestemme lysstyrken, og bliver derfor ikke blændet af det klare badeværelsesbelysning, hvis de skal på toilettet om natten. En lysdæmper giver også et dejligt behageligt lys om morgenen, når kunden gerne vil vågne blidt.

LK Fuga lysdæmper
Mildt lys til de sene timer billede

Automatiseret belysning

Automatiseret belysning billede

De færreste kunder overvejer at automatisere lyset på badeværelset på samme måde som udluftningen. Men en LK FUGA sensor kan være en stor fordel, hvis ungerne ikke er så flittige til at slukke lyset efter sig. Desuden slipper man for, at de små sætter fedtede eller beskidte fingre på kontakten, når ungerne skal ud og vaske hænder.

LK FUGA sensor
Automatiseret belysning billede

Stik til det hele

Stik til det hele billede

Kundernes mobiltelefoner følger dem overalt i huset, og derfor stiger behovet for steder, de kan oplades naturligvis. Med en LK FUGA kontakt med indbygget USB-port kan kunden oplade direkte i væggen på badeværelset. Så er det ikke længere en udfordring at høre den sædvanlige morgenradio i badet, når man har glemt at oplade mobilen om natten.

LK FUGA kontakt med USB
Stik til det hele billede

Stilfuldt og diskret

Stilfuldt og diskret billede

Når badeværelset bygges om - gøres større og mere luksuriøst - er det ikke længere bare et rum, hvor der børstes tænder. Det er blevet et stilrent frirum, som kunden forbinder med personlig pleje og selvforkælelse, hvilket bør afspejles i valget af kontakter. Med designrammer fra LK FUGA kan kunden fuldende oplevelsen og vælge de materialer, former og farver, der passer til netop deres personlige stil.

LK FUGA designrammer
Stilfuldt og diskret billede

Room-100x100.svg


Se flere smarte og energieffektive løsninger til hjemmets rum med vores Wiser Smart Home-system her.

Læs mere om Wiser Smart Home