topbanner billede

Huset

Smartere rådgivning giver gladere kunder

Der er sket rigtig meget de seneste 10 år, når det kommer til el-installationer i private hjem. Det handler ikke blot om at udskifte gamle stikkontakter med nye, men om at vælge de løsninger, der gør hverdagen nemmere for kunderne.

Gå på opdagelse i huset og få inspiration til kundens modernisering, renovering eller ombygning, og inspiration til situationer, du kan bruge til at spørge ind til kundens behov.

Indendørs

billede

LK FUGA designrammer

Med designrammer fra LK FUGA kan dine kunder vælge de materialer, former og farver, der passer lige til deres personlige stil.

Gå til produkt
billede

LK FUGA lysdæmper

Med en LK FUGA lysdæmper kan din kunde skabe hyggebelysning i stuen eller inspirere til ro på børneværelset før sengetid.

Gå til produkt
billede

LK FUGA kontakt med timer

Vores stikkontakt med timer sikrer, at f.eks. kaffemaskinen eller strygejernet ikke står tændt, når huset forlades i en fart.

Gå til produkt
billede

LK FUGA kontakt med USB

Med en LK FUGA kontakt med USB har kunden altid en oplader i nærheden, f.eks. i køkkenet, så de kan lade, mens de laver mad.

Gå til produkt
billede

LK FUGA kontakt med sensor

Med en LK FUGA bevægelsessensor skal kunden ikke bøvle med lyset, f.eks. når de kommer hjem med hænderne fulde. 

Gå til produkt
billede

LK IHC Wireless

Den trådløse kontakt giver kunden en nem mulighed for at tænde eller slukke lyset flere steder - uden behov for at trække nye ledninger.

Gå til produkt
billede

Unica System+ bordlader

Med en Unica system+ trådløs bordlader monteret direkte i skrivebordet kan mobilen oplade, uden kunden skal bøvle med ledninger.

Gå til produkt
billede

Stikdåse med og uden USB

Med en forlængerledning med USB-porte sparer kunden stik, når der skal oplades mobiler og andre devices, der har USB-ledning. 

Gå til produkt
billede

Resi9-eltavle og Wiser energy

En Resi9-tavle har ingen sikringer – og det er nemmere for kunden. Tilføj Wiser Energy, så de kan se deres energiforbrug på mobilen. 

Gå til produkt

Udendørs

billede

LK OPUS 74 –   udendørs materiel 

Med stilrene OPUS kontakter kan kunden matche husets udseende – og nemt forlænge sommeraftenerne med udendørs lys. 

Gå til produkt
billede

MUREVA – udendørs belysning

Med et Mureva spot kan kunden få glæde af sin flotte have inde fra huset, selvom mørket har sænket sig. Og det er hele året rundt.

Gå til produkt
billede

EVlink standard/ Plus – elbillader

Med en EVlink ladestation installeret i garagen kan kunden oplade elbilen hjemme – uden fare for at overbelaste strømforsyningen.

Gå til produkt
billede

Thorsman kabeltromle

Med en Thorsman kabeltromle er kunden sikker på at være klar til havearbejdet, og at de kan nå ned i alle afkroge af haven. 

Gå til produkt

Badeværelse

El-installationerne på badeværelset er ofte undervurderede. Samtidig er det et af husets mest praktiske rum, og det er derfor vigtigt at overveje, hvilke løsninger du kan anbefale din kunde.

Gå til badeværelse

Bryggers

Kunden tænker ikke nødvendigvis over el-installationerne i bryggerset, eller over el-tavlen der ofte er en overset installation i rummet. Installationerne kan dog være en stor hjælp, når kunden har hænderne fulde, eller har brug for god lyssætning.

Gå til bryggers

Børneværelse

Børneværelset har mange brugsfunktioner, det skal leve op til, og mange børn har faste rutiner inden sengetid. Belysning og automatisering kan sikre, at kundens børn får mest ud af rummet.

Gå til børneværelse

Kontor

Når kunden er på hjemmekontoret kræver det ro, så de kan fokusere. Både i forhold til støj og rod. Der findes flere smarte løsninger, der sikrer, at kunden har nok kontakter – og at de slipper for ledninger der roder.

Gå til kontor

Køkken

Hvor mange el-apparater har kunden i sit køkken? Det er vigtigt at undgå overbelastning af relæet, så kunden og deres familie trygt kan bruge køkkenet som det samlingspunkt, det er for mange familier.

Gå til køkken

Soveværelse

De fleste går hele huset rundt og tjekker, at alt lys og alle apparater er slukkede, før de går i seng. Men der findes en smartere løsning, så kunden hurtigere kan sætte kurs mod drømmeland.

Gå til soveværelse

Stue

Stuen er et af de rum, hvor kunden har flest apparater, der bruger strøm. Der findes både smarte og veldesignede løsninger, der sikrer mindre besvær og mere hygge.

Gå til stue

Garage

Når kunden kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer eller sovende børn, er det skønt ikke at skulle tænke over lyset. Se hvilke løsninger, der kan hjælpe kunden med bl.a. at finde vej i mørket, og hvad kunden skal tænke over, hvis de overvejer en elbil.

Gå til garage

Have

Belysning udendørs kan meget mere end blot at lyse kundens vej op i mørket. Når mørket sænker sig, findes der flere smarte løsninger til uderummet, der kan forlænge sommeren eller gøre havearbejdet lettere.

Gå til have

Tjekliste til boligrenovering

Tjekliste til boligrenovering billede

Se og print tjeklisten med de 8 enkle spørgsmål, og brug den til at skabe mersalg hos dine kunder.

Download tjeklisten her (PDF)
Tjekliste til boligrenovering billede