topbanner billede

Manualer og hjælpefiler

Her kan du downloade manualer og hjælpefiler.

Software til IHC® finder du under Mit LK (kræver gratis brugerregistrering).

 

IHC hjælpefil
Find heri information om IHC®  Visual, IHC®  ServiceView, IHC Dokumentation, IHC® Wireless, IHC® Administrator og Firmwareloader. Hjælpefilen kan downloades i .zip-format. For at hjælpefilen virker rigtigt skal du vælge gem, og efterfølgende gemme og udpakke mappen med filen lokalt på din pc.
Download zip-fil

 

Instruktionsvideo IHC app til iPad

En video, der fortæller dig, hvordan du bruger IHC appen til iPad. Se hvordan du kan opsætte app'en, så den passer perfekt til din IHC løsning og dit hjem. 
Se videoen på YouTube

 

IHC Tablet® Manual
For IHC Tablet version 1.0.
Download PDF

 

IHC Remote® Manual
Manualen gennemgår opsætning og tilslutning af IHC Remote applikationen for iPhone, iPad eller iPod Touch, til en IHC Controller/Viewer. Ligeledes gennemgås fejlfinding og brugerbetjening. Manualen er gældende for IHC Remote® version 1.5.0. (opdateret februar 2013).
Download PDF

 

SMSRemote™ manual
SMSRemote er en applikation til smartphones til let kommunikation med LK SMS Modem.
Download PDF

 

IHC Control® Manual
Manualen gennemgår punkt for punkt, hvordan du installerer og programmerer IHC Control systemet. Ligeledes gennemgås IHC Wireless anvendt sammen med IHC Control.
Download PDF

 

IHC version 1.04
I denne manual får beskrives, hvordan du installerer og programmerer IHC systemet. Manualen dækker TermIHC og Visual til og med version 1.32.
Download PDF

 

BUSlink version 1.03
I denne manuel beskrives, hvordan du installerer og programmerer IHC-BUSlink systemet. Det inkluderer også IHC-BUSlink Master.
Download PDF

 

El-indstøbninger i elementer af beton og letklinkerbeton
Denne vejledning tager udgangspunkt i elementbranchens mangeårige erfaringer med el-indstøbningsdele, og der er lagt vægt på at give en detaljeret beskrivelse af dagens praksis på området.
Download PDF

 

Reklamation: Fejl og mangler
Har du reklamation på et eller flere af vores produkter, kan du læse om returnering her.