topbanner billede

Wiser udvider familien med et smart IP-kamera

Schneider Electric udvider sin portefølje af smart home-produkter med et nyt IP-kamera, der kan bruges alene eller sammen med det eksisterende Wiser-system.

Skab mere tryghed

Skab mere tryghed billede

Schneider Electrics nye smart home-system, Wiser, har fået en yderst positiv modtagelse. Nu udvides sortimentet, så det udover lysregulering, jalousistyring, batteritryk og sensorer også kommer til at indbefatte videoovervågning.

Nyeste skud på stammen, Wiser Indendørs IP-kamera, gør det let og enkelt at skabe mere tryghed i hjemmet. Det elegante og stilrene kamera har altid forbindelse til internettet og kan, på grund af sin valgfri placering, både stå frit eller monteres i lofter eller på vægge. Du behøver ikke have andre Wiser-produkter i forvejen, som eksempelvis en Wiser gateway, og kan alene styre og få adgang til kameraet via Wiser App’en.

Skab mere tryghed billede

De alsidige placeringsmuligheder betyder, at du kan installere kameraet, præcis hvor du har mest brug for det. Placér eksempelvis kameraet, så det peger mod hoveddøren og få styr på, hvem der kommer og går. Eller monter det i børneværelset, og hold øje med om den lille sover eller er spilvågen.

Kameraet har indbygget bevægelsesregistrering og -sporing. Det vil sige, når der registreres bevægelse, tænder det af sig selv og sender besked og screenshot direkte til din mobiltelefon. Takket være en indbygget mikrofon og højttaler er det muligt at tale med og kommunikere med dem derhjemme.

Beskyt dit hjem

Beskyt dit hjem billede

Med Wiser-serien fra Schneider Electric er det blevet lettere for danskerne at hoppe med på smart home-bølgen og digitalisere deres hjem. I starten var fokus på lys, sensorer og smarte kontakter, men tilføjelsen af overvågningskameraer skal ses som en naturlig udvikling af det intelligente hjem.

Overvågningskameraet kan registrere og spore bevægelser i hjemmet 24/7, og gør det muligt at overvåge sit eget hjem. Men skal du på ferie, og er langt fra dit hjem, kan din nabo i stedet kobles til systemet uden meromkostning, så vedkommende får notifikationer og kan reagere, hvis du skulle være udsat for tyveri.

Beskyt dit hjem billede

”Engang var videoovervågning en besværlig og omkostelig affære, som primært henvendte sig til det professionelle marked. I dag kan alle, takket være den store udbredelse af smart home-enheder, selv montere og installere et intelligent kamera i hjemmet. Med en trådløs internetforbindelse og en smartphone er hjemmet altid kun en hurtig besked væk, og du bliver informeret, hvis der skulle komme ubudne gæster,”


siger Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark.

Altid skarpe billeder

Altid skarpe billeder billede

Det nye Wiser Indendørs IP-kamera kan drejes 340° og giver via sin opløsning på 1080P altid skarpe og detaljerede billeder. Det er dog ikke kun om dagen, at du kan få detaljerede overvågningsbilleder. På grund af sit gode nattesyn på op til syv meter, kan du altid sove trygt velvidende, at dit kamera altid holder et vågent øje.

Wiser Indendørs IP-kamera kan både bruges med Android og IOS.

Se mere om IP-kameraet
Altid skarpe billeder billede