topbanner billede

Nye Torx 10-skruer til lampe- og komfurudtag

Som et led i vores generelle overgang fra Pozidrive- til Torx 10-skruer på alt LK installationsmateriel, er turen nu kommet til Ø83 og Ø84 lampeudtag, samt LK FUGA komfur- og lampeudtag.

Nu kan du ved installation af lampe- og komfurudtag nyde fordelen ved Torx 10-skruerne, der giver et væsentligt bedre greb med skruetrækkeren. Det er især fordelagtigt på terminalskruerne, hvor der jo er store krav til fast tilspænding.

I første omgang er terminalskruerne på tilgangs-og afgangssiden skiftet til Torx 10, mens skruen til aflastninger, samt PL-skruen i en kort periode fortsat vil være Pozidrive. I perioden henover sommerferien udskiftes disse skruer også til Torx, så man fremover kun skal benytte 1 type skruetrækker til monteringen.

Produkterne med Torx 10 skruer på terminalerne kommer på markedet fra medio april. I en periode vil der således både være udtag med de gamle Pozidrive-og de nye Torx-skruer på markedet. På etiketten til de nye udtag finder manet Torx-ikon, så man på forhånd kan se hvilken skruetrækker, der skal benyttes.