topbanner billede

Schneider Electric opgraderer sortimentet med nye Thorsman LED arbejdslamper

Godt arbejde kræver godt lys, og nu får professionelle og seriøse gør det selv-folk endnu bedre muligheder for at vælge den rigtige arbejdslampe. Schneider Electric opgraderer nemlig sortimentet af Thorsman LED arbejdslamper med fem nye varianter, der skiller sig ud på flere afgørende punkter.

Robuste og fleksible

Robuste og fleksible billede

Thorsman LED arbejdslamper er kendetegnet af meget høj kvalitet samt et unikt, robust og gennemtænkt design med mange smarte detaljer. Det er, kort sagt, professionelle lamper til fagfolk og alle andre, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Arbejdslamperne er bygget til at blive brugt i praktisk taget alle miljøer. De er IP54-kapslede og godt beskyttede mod stød og slag med IK08-klassificering.

Robuste og fleksible billede

Nem at placere overalt

Nem at placere overalt billede

Det justerbare beslag og den unikke patentbeskyttede strop gør det nemt at placere lampen præcis hvor man har brug for den, uanset om det er vandret, lodret, stående, liggende eller hængende - også på steder, hvor det kniber med pladsen.

Desuden er Thorsman LED arbejdslamper forsynet med integreret kabelstyring og clips til at fastgøre kablet, så det er beskyttet under transport og opbevaring.

De nye arbejdslamper benytter den nyeste LED-teknologi. Resultatet er en meget lang levetid på 50.000 timer og høj energieffektivitet. Det kommer til udtryk ved, at Thorsman arbejdslamper har et meget højt lysudbytte på hele 110 lumen pr. watt eller mere.

Nem at placere overalt billede

"Godt arbejdslys er ekstremt vigtigt, og LED-teknologien udvikler sig hele tiden og giver nye muligheder. Vores nye Thorsman LED arbejdslamper afspejler Schneider Electrics konstante fokus på at udvikle nye og optimere produkter, som gør arbejdsdagen for professionelle elektrikere og andre fagfolk lettere og mere effektiv,"


- Carole Harmon, Operational Offer Manager hos Schneider Electric

Nyeste LED-teknologi med rigtig god gengivelse af farver

Alle Thorsman LED arbejdslamper afgiver et ensartet lys med god gengivelse af farver (CRI-værdi 80) og kan dæmpes i fem trin: 100, 75, 50, 25 og 10 %. Det sikrer, at man altid har det rigtige lys til den konkrete opgave.

Oplad andre enheder via USB-udtagene

Oplad andre enheder via USB-udtagene billede

Varianterne 35, 55 og 75 W til netforsyning har indbygget udtag, så lampen også kan bruges som forlænger til andet udstyr. Alle modeller (med undtagelse af 18 W/2.100 lumen-varianten) har desuden og USB A- og C-udtag til opladning af fx telefon, håndlampe, pandelampe el.lign.

De nye Thorsman LED arbejdslamper kan bestilles hos grossister og i udvalgte byggemarkeder nu.

Læs mere om Thorsman Arbejdslamper
Oplad andre enheder via USB-udtagene billede

Sortimentet består af fire varianter til 230 V forsyning og en med genopladeligt batteri:

18 W/2.100 lumen

35 W/4.000 lumen

55 W/6.800 lumen

75 W/8.500 lumen

35 W/4.000 lumen genopladelig, med mellem to og otte timers driftstid pr. opladning, alt efter valg af lysstyrke