topbanner billede

Ny mulighed for talentfulde lærlinge

Schneider Electric er begejstrede for at kunne meddele, at vi igen i år er stolte partnere i Talentprogrammet for elektrikerlærlinge

Programmet, der er lavet i et samarbejde mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund, skal fungere som et fagligt springbræt, så nutidens superlærlinge kan blive fremtidens specialister.

Uddannelsesforløbet henvender sig til lærlinge med stor interesse for intelligente bygninger og begynder hos Schneider Electric i Ballerup. Deltagerne vil få en grundig introduktion til og undervisning i KNX, herunder Multi Touch, konfigurering af Dali og varmestyring.


Efterfølgende vil deltagerne rejse til Grenoble, Frankrig, for at besøge Electropole, Schneider Electrics avancerede teknologicenter. Her vil de få et unikt indblik i Electropole med en dansk guide, der sikrer præsentationen af fremtidens KNX og fremtidens bæredygtige løsninger inden for intelligente bygningsinstallationer.


Uddannelsesforløbet strækker sig over en uge og finder sted delvist i Ballerup, Danmark, og delvist i Grenoble, Frankrig.

Forløbet strækker sig over 2 dage i Ballerup, Danmark og 3 dage i Grenoble, Frankrig, i september 2024.