topbanner billede

Trillinger i SpaceLogic KNX familien

Vi har allerede tidligere på året lanceret disse SpaceLogic KNX-produkter: Relæ- og Persiennemodul, IP Router, IP- og USB interfaces, liniekobler, Lysdæmpermoduler og HVAC moduler. Nu udvider vi familien med trillinger.

Tre nye mini-Aktuatorer

SpaceLogic KNX er Schneider Electric's opdaterede og optimerede KNX-system. Her finder du løsninger til alle typer af bygninger – både når det gælder offentlige bygninger, erhvervsbyggerier og større privatboliger. Og der kommer løbende nye produkter til sortimentet, som naturligvis er fuldt kompatible med alle de andre Schneider Electric KNX-komponenter på markedet.

Netop nu er vi klar med tre nye mini-aktuatorer (også kaldet puck) som nemt kan indbygges i loftdåser, vægdåser eller lignende. De er perfekte til mindre udvidelser med f.eks ekstra lys i skabe eller spots i garderober. Eller hvis men har udvidelser, hvor der ikke er plads til flere moduler i KNX-tavlen.

billede

MTN6003-0011 SpaceLogic KNX Relæ modul

billede

MTN6003-0012 SpaceLogic KNX Relæ/Persienne modul

billede

MTN6003-0013 SpaceLogic KNX Lysdæmpermodul

Alle tre moduler konfigureres med ETS software eller endnu nemmere med KNX eConfigure og kan styres af KNX trykknapper, så som KNX MultiTouch Pro. Og de understøtter naturligvis KNX Data security.