topbanner billede

Skru op for hyggen og ned for standby-forbruget med den nye Wiser-lysdæmper fra Schneider Electric

Den nye Multiwire Dimmer Puck fra Schneider Electric kan halvere standby-forbruget, kommer med bedre dæmpeegenskaber og giver mulighed for at tilslutte en nulleder.

Schneider Electric udvider endnu engang deres smart home- og energistyringssystem Wiser – denne gang med en trådløs lysdæmper, der gør det let at justere lyset i hjemmet, så det passer til den stemning, man gerne vil sætte, eller tidspunkt på døgnet.

Lysdæmperen Multiwire Dimmer Puck erstatter den hidtidige Dimmer Puck-model, og med et standby-forbrug, der kun er halvt så stort som forgængerens, kan der være store besparelser at hente ved at bytte den gamle model ud med den nye.

”Standby-forbruget er en af de usynlige energislugere i hverdagen, som mange ikke tænker over. Men med nutidens energipriser er det værd at holde et vågent øje med. Har man fx 10 lyskilder i form af smarte spots i sit hjem, vil de have et samlet standby-forbrug på minimum 4 Watt i timen døgnet rundt. Med installationen af vores Multiwire Dimmer Puck vil det kunne sænkes til ca. 2,5 Watt,”
siger Martin Hannibal, der er produktchef hos Schneider Electric.

Nulleder giver bedre dæmpeegenskaber

Også på tekniksiden kommer Schneider Electrics nye lysdæmper med en række forbedringer. Multiwire Dimmer Puck’en har mulighed for tilslutning af en nulleder og den er altid tilgængelig i et lampeudtag, hvilket gør installationen enklere. Tilslutter man en nulleder får man også bedre dæmpeegenskaber og mulighed for at tilslutte lyskilder, der har en belastning helt ned til 1W.

Multiwire Dimmer Puck fungerer både med LED, halogen, lysstofrør og almindelige glødepærer og kan integreres med Wiser-systemet og andre smart home-systemer.

Derudover har Multiwire Dimmer Puck’en Quick Home Connect, så den hurtigt og nemt kan parres med et batteritryk. Med blot fem tryk på lysdæmperen og fem på batteritrykket finder de hinanden, hvorefter man kan bruge batteritrykket som fjernbetjening til at styre lysdæmperen uden at bruge hverken app eller gateway.

Multiwire Dimmer Puck kan installeres uden at have en lyskilde tilsluttet på forhånd. Det gør den særlig velegnet i fx nybyg, hvor man ikke ved, hvilke lyskilder kommende beboere måtte ønske at tilsluttet.

”Den nye Multiwire Dimmer Puck er et gennemtestet produkt, der sikrer stabil, hyggelig og dæmpet belysning døgnet rundt. Den hverken blinker eller svinger i intensitet – heller ikke ved helt lav belastning, og samtidig energieffektiviserer den hjemmet. Der er altså skruet helt op for hyggefaktoren og ned for forbruget – en sjælden, men ikke desto mindre skøn kombination.”

fortæller produktchef hos Schneider Electric, Martin Hannibal 

billede

Den nye lysdæmper tilslutter sig Multiwire-familien i Wiser-systemet fra Schneider Electric, der allerede tæller Wiser PIR Multiwire lysdæmper og Wiser Multiwire drejelysdæmper. Fælles for dem alle, er at de fungerer både med og uden nulleder og har samme gode dæmpeegenskaber.

Se produktspecifikationer, vejledning mv.
billede