topbanner billede

Nyt værktøj sparer kostbar arbejdstid i arbejdet med el-tavler til boliger

Vi lancerer eDesign: Et intuitivt, gratis værktøj til at konfigurere og dokumentere Resi9 CX-tavler til boliger

Enkel og nem konfiguration af Resi9-tavlen med "drag'n drop" funktion, mulighed for opmærkning af tavlen samt automatisk genereret effekttabsberegning og stykliste. eDesign gør arbejdet med den lovpligtige dokumentation af installationen let som en leg

Løfter en stor del af byrden

Løfter en stor del af byrden billede

Arbejdet med at bygge el-tavler til boliger kan være tidskrævende og består af mange flere opgaver end selve monteringen af komponenterne og den færdige tavle.

Først skal elektrikeren eller installatøren vælge de rigtige tavlekomponenter til projektet og bestille dem hos grossisten. Derefter er opgaven at vælge den optimale placering af hver komponent i tavlen. Og til sidst venter arbejdet med at udfærdige den lovpligtige dokumentation.

Det arbejde bliver nu markant nemmere.

Vi lancerer nemlig eDesign - et nyt, effektivt design- og konfigurationsværktøj til boligtavler, som letter installatørens og elektrikerens arbejde og sparer mange kostbare arbejdstimer.

Løfter en stor del af byrden billede

”Vi har bygget eDesign fra bunden med det klare mål at gøre det nemmere for fagmanden at vælge og bygge den rigtige tavle til hvert eneste projekt."
"Det er et intuitivt, fleksibelt og dynamisk værktøj, som med få klik løfter en stor del af arbejdsbyrden” 

 

Thomas Kvist, produktchef i Schneider Electric med ansvar for tavlemateriel.

eDesign er udviklet til at konfigurere og dokumentere el-tavler i Schneider Electrics Resi9 CX-sortiment, som består af flere forskellige størrelser: Fra 1 til 4 rækker og med plads til 13 eller 18 moduler pr. række.

Værktøjet kan endda bruges til at konfigurere flere tavler sammen i større installationer, hvor en enkelt tavle ikke er nok.

Opdaterer dynamisk

Opdaterer dynamisk billede

"Vi har udvalgt omkring 100 af de mest brugte komponenter til boligtavler til eDesign. Det er især tavlemateriel i vores nye, kompakte Resi9 XP-serie, men også sløjfeskinner og Acti9 fejlstrømsafbrydere type B til fx EV-ladestandere, varmepumper og solceller," forklarer Thomas Kvist.

eDesign er nemt og intuitivt at bruge, fordi valg og placering af de enkelte komponenter sker visuelt ved hjælp af drag & drop. Værktøjet opdaterer alle beregninger dynamisk i takt med, at flere komponenter bliver sat på.
Det kommer endda med advarsler og anbefalinger, hvis belastningen på en gruppe bliver for høj, eller hvis der er behov for en række mere i tavlen.

Opdaterer dynamisk billede

Stykliste og dokumentation med et enkelt klik

Når elektrikeren eller installatøren har designet den færdige tavle, genererer eDesign med et enkelt klik en komplet stykliste. Det gør det nemt at bestille de nødvendige komponenter hos grossisten med det samme.

Tilsvarende tager det også kun et enkelt klik at klare den lovpligtige effekttabsberegning og dokumentation af tavlen. Med eDesign har både slutkunden og installatøren vished for, at tavlen er godkendt i henhold til den gældende standard, DS/EN 61439-3.

eDesign er gratis at bruge for alle fagfolk og kræver blot, at brugeren har oprettet en gratis profil på Mit LK: www.lk.dk/mitlk.