topbanner billede

Lys i mørket: Vi udvider det intelligente Wiser-system med ny multiwire drejelysdæmper

Skru op for hyggen og ned for energiforbruget i den mørke tid. Vi har netop lanceret en ny multiwire LED drejelysdæmper til deres intelligente Wiser-system til boliger, der sikrer stabil og hyggelig belysning selv ned til helt lave belastninger.

Trådløs lysdrejedæmper

 Trådløs lysdrejedæmper billede

Vintermørket er over os. Og det kalder på varm, dæmpet og hyggelig belysning i de mørke eftermiddags- og aftentimer.


Med vores nye trådløse lysdrejedæmper til det smarte Wiser-system kan man let justere lyset i hjemmet efter stemning eller tid på døgnet. Det kræver blot et enkelt klik og brug af den intuitive drejefunktion til at skrue op og ned for lyset. Har man allerede et smarthome-system i hjemmet, kan man nøjes med en stemme-kommando eller et klik på telefonen fra lænestolen, når man vil ændre belysningen i rummet.

 Trådløs lysdrejedæmper billede
billede

Drejelysdæmperen sikrer stabil og tilpas dæmpet belysning, der hverken blinker eller svinger i intensitet, uanset hvilken lyskilde, der anvendes, og selv ved helt svage belastninger. Den fungerer både med LED, halogen, lysstofrør og almindelige glødepærer - og kan samtidig integreres med både Wiser-systemet og andre smarthome-systemer eller blot med hjemmets almindelige elinstallation.


Det gør lysdæmperen til en fremtidssikret investering for selv de mest inkarnerede smarthome-entusiaster, mener Martin Hannibal, der er produktchef hos Schneider Electric:

billede

”I Schneider Electric stræber vi efter at udvikle produkter, der ikke bare gør hverdagen lettere, grønnere og billigere i dag og i morgen, men som også kan tale sammen med fremtidens smarthome-løsninger, så man kan bygge videre på sit eksisterende setup i takt med at nye muligheder opstår med udviklingen. Samtidigt er lysdæmperen med til at holde energiforbruget nede og dermed skabe besparelser på både el- og klimakontoen” 

Martin Hanibal, Offer Manager Smart Home hos Schneider Electric.

Multiwire-funktionen gør lysdæmperen let at installere og anvendelig i langt de fleste danske hjem, uanset om de har en 0-ledning installeret eller ej.

”På den måde kan installatøren nøjes med at medbringe en enkelt lysdæmper, der kan fungere uanset hvilken type installation, han møder hos kunden. Samtidig er den også let at justere og forbinde til fx et batteritryk uden en smart home-gateway,” siger Martin Hannibal, produktchef i Schneider Electric

LED drejelysdæmper kommer tilmed med PEP ecopassport og kan købes her