Kundefordele

Giv dine kunder ro i sindet med Wiser Energy

Giv dine kunder ro i sindet, øget indsigt og energioptimering

Wiser Energy giver dine kunder det visuelle overblik og den direkte indsigt i, hvordan forbrug og produktion hænger sammen i de danske hjem. Det skaber tryghed at vide, hvor pengene forsvinder hen. Det skaber tryghed at vide, at man får besked via sin app, hvis der er problemer eller udfald med ens elektriske installationer. Og det skaber tryghed at vide, at man kan justere og energioptimere sit forbrug med en simpel app.

Få indblik i el-tavlen på din mobil eller tablet


Indstil alarmer

Opdelt energifordeling

Samlet overblik

Bliv Wiser Energy-champ

Wiser Energy har en masse fordelagtige funktioner, som vi i to korte træningsmoduler gerne vil præsentere dig for samt give tips til, hvordan du bedst kommer dine kunder i møde.

I modulet 'Mød dine kunder' får du viden om, hvordan du afdækker dine kunders behov, hvilke fordele Wiser Energy giver, og hvordan du med de bedste argumenter kan tilbyde en effektiv og intelligent installation. 
Stil dine kunder de helt rigtige spørgsmål, og træn dine stærkeste salgsargumenter:

  • Lær at spotte dine kunders behov, og hvordan du bedst kan imødekomme dem
  • Få viden omkring energiovervågning, så du kan vejlede i energioptimering
  • Få styr på de bedste salgsargumenter, så du kan tilbyde dine kunder en intelligent installation

Du kan også tage træningsmodulet 'Introduktion til Wiser Energy', hvor du lærer Wiser Energy og dens fordele bedre at kende og får indblik i konfiguration og idriftsættelse af el-tavlen.

Inspirér og imponér dine kunder

Med Wiser Energy hjælper du dine kunder med at få et godt overblik over deres elforbrug og få indblik i elproduktionen direkte på deres mobil eller tablet. Giv dine kunder en skræddersyet, innovativ løsning, der kan inspirere, og imponere dem til at skabe et mere energivenligt hjem, og få mest ud af deres investeringer.

Fryser

Jeg vil have besked, hvis min fryser slukker

En intelligent energiløsning til fryseren

Familien Nielsen har planlagt tre ugers ferie i udlandet. De har pakket kufferterne, og er klar til at tage af sted. Men efter fru Nielsen hørte naboens historie om hans dybfryser, og den ubehagelige overraskelse han fik, da han kom hjem fra sin seneste ferie, blev hun bekymret.

Imens naboen var på ferie, var fryserens strømforsyning blevet afbrudt, og alle madvarerne var ødelagte.

Hr. Nielsen er overbevist om, at noget lignende ikke sker under deres rejse, men fru Nielsen ønsker større vished.

Takket være Wiser Energy får fru Nielsen nu besked på sin mobil, hvis der skulle opstå et problem med fryseren. Så nu kan hr. og fru Nielsen have ro i sindet og bare koncentrere sig om at nyde deres ferie.


Download hele casen som PDF

Fryser

Jeg ønsker, at optimere min investering i solceller, og at kunne følge med i, hvor meget energi jeg producerer

En intelligent energiløsning til solenergi

For nogle uger siden installerede hr. og fru Nielsen solceller på taget. Fru Nielsen fortalte begejstret sine venner om løsningen

Det gik dog hurtigt op for hende, at hun ikke kunne vise, hvor meget energi solcellerne helt nøjagtigt producerer.

Hun har nu fundet ud af, at hun kan vise disse informationer ved at bruge PowerTag og app'en Wiser Energy.

Hun har downloadet app'en, og kan nu følge med i energiforbruget og energiproduktionen i realtid. Så har hun alle argumenterne på plads, når hun vil overbevise sine venner om at gøre det samme.


Download hele casen som PDF

Fryser

Jeg ønsker at holde mit energiforbrug nede

En intelligent energiløsning til boligen

Familien Nielsen er meget afhængige af, at deres elektriske radiatorer holder huset varmt hele året.

For to år siden gav en meget høj elregning dem en grim overraskelse. De havde holdt radiatorerne tændt for længe og ved for høj temperatur.

Fru Nielsen bad børnene om at være opmærksomme på deres energiforbrug, men det viste sig at være svært.

I år har familien Nielsen derfor installeret Wiser Energy i deres el-tavle. Så kan de hele tiden følge med i deres energiforbrug på deres mobil, og tilpasse indstillingerne, så de undgår grimme overraskelser på deres elregning.


Download hele casen som PDF

Fryser

Jeg vil vide, hvis jeg overskrider mit forventede energiforbrug, især fordi jeg har en el-bil

En intelligent energiløsning til el-bilen

På sin 50 års fødselsdag købte hr. Nielsen en helt ny elbil. Han parkerer den nye elbil i garagen, og er interesseret i at overvåge strømforbruget, når bilen lades op. Derfor bruger han Wiser Energy-løsningen, som lader ham følge bilens energiforbrug.

Nu kan han følge sit elforbrug, sætte mål, og få besked ved overforbrug.

Det er vigtigt for ham – især nu hvor han har installeret en ladestander i sin garage.


Download hele casen som PDF

Spot kundens behov,
og bliv skarp på det gode salgsargument

Produktion af el

Med Wiser Energy kan kunden få en forståelse for, hvor meget af deres forbrug de dækker med egen elproduktion, hvis de f.eks. har solceller installeret.

Med Wiser Energy kan kunden overvåge forbrug og produktion i realtid, og dermed se den nøjagtige mængde solenergi, der produceres.

Udfald der giver gener

Det er rigtig surt at komme hjem til en fryser, der har givet op under ferien. Så hvis kunderne har en stor kummefryser, kan de roligt tage på ferie med Wiser Energy app'en. Så modtager de nemlig besked, hvis der opstår elektriske fejl med fryseren eller andre installationer.

El-bilen

Hvis dine kunder kører i elbil, og lader den op i egen garage, kan de med fordel følge elforbruget og sætte mål for, hvor meget de maks vil forbruge. Med Wiser Energy får de besked, hvis de overskrider det forventede energiforbrug, og de kan specifikt følge bilens ladestander.

Læg forbruget i ydertider

Grundet grøn omstilling vil priser fra og med år 2020 være højere i spidsbelastede timer og lavere i døgnets øvrige timer. Derfor kan det godt betale sig for dine kunder at være prisbevidste når de forbruger el. Derfor er grupper med vaskemaskiner, tørretumbler og opvaskemaskine interressante for dine kunder at overvåge.

Gulv og el-varme

Er huset eller sommerhuset forsynet med elvarme fra elradiatorer eller gulvvarme, kan det være fordelagtigt at have indsigt i omkostningerne løbende, så man ikke får en grim overraskelse.

Fælles drift

Måske bor dine kunder i delebolig, kollektiv eller ejendomsforening med et fælles vaskeri. Her kan det være en fordel at kunne følge med i, hvor meget der bruges og hvornår, så elregningen nemt kan aflæses. Overvågning af elforbrug kan nemlig give værdi på bundenlinjen.

Wiser Energy passer til både nye og eksisterende installationer

Wiser Energy er hurtig og nem at installere, og den giver nye muligheder for at måle og overvåge forbruget, uden store indgreb i installationen. Du kan både opgradere eksisterende installationer eller bygge nye, komplette tavler til nybyg og projekt.

Se produkterne, og find en grossist

Udfyld formularen herunder, og vores kundeservice vil vende tilbage til dig med et svar.

Til toppen