Kom i gang

Nysgerrig? Få fat i en elektriker, som kan hjælpe med hvilken løsning, der passer til dit behov.

Som privat forbruger, skal du kontakte din lokale elektriker, hvis du har spørgsmål til din elinstallation.

Du kan finde din lokale elektriker på kortet, som du finder i linket herunder. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din adresse. Så kan du se, hvilke elektrikere, der findes tæt på dig.

 

Når din elektriker installerer Wiser Energy, skal han vide, hvilke elgrupper du er interesseret i at måle på. Eller om el-tavlen skal udvides med flere grupper for at kunne måle på de områder og elektriske apperater, der giver mening for dit behov.

Gør dig nogle tanker om, hvilke grupper af el, du gerne vil have overvåget inden du kontakter din elektriker. Måske har du nogle strømslugere, du gerne vil have målt. Det kunne være din gulvvarme, eller elradiatorerne i sommerhuset. Måske har du for nylig investeret i en varmepumpe, en elbil eller en swimmingpool, og vil gerne have indblik i, hvad de bruger af strøm. Hvis du er selvforsynende, er det oplagt at få målt, hvor meget el du selv producerer.

Nogle elektriske apparater kan være gode at overvåge for at undgå ubehagelige overaskelser, hvis strømmen skulle gå. Det kunne være kummefryseren, poolpumpen eller elbilen.

Jo mere velovervejet du er omkring, hvilke elinstallationer du ønsker at overvåge, jo nemmere er det for elektrikeren at vejlede dig, og give dig den helt rigtige løsning. Dine behov er unikke, og en Wiser Energy-løsning skal skræddersyes til dig afhængigt af, hvor den skaber mest værdi.

 

Tre gode overvejelser inden du ringer til elektrikeren

1

Afklar behov

Gør dig nogle tanker om, hvilke energigrupper, du ønsker at overvåge, og afklar dine egne behov.

Det kan være, du har et højt elforbrug grundet din nye elbil, at din familie ser meget fjernsyn eller, at du har en selvforsynende energikilde, såsom solceller.

2

Tag et billede af eltavlen

Tag et billede af din el-tavle, og send det til din elektriker med en beskrivelse af dine ønsker.

Så kan din elektriker nemlig danne sig et overblik over, hvilken løsning der er bedst for dig og dermed vende tilbage med forbedringsforslag, løsningsforslag og et prisoverslag.

3

Kontakt en elektriker

Med god forberedelse inden, er din elektriker klar til at besøge dig for at kigge din nuværende installation på din el-tavle igennem, og implementere den nye løsning.

Derefter er du klar til at følge dit energiforbrug -og produktion med Wiser Energy.

Er du nysgerrig på, hvad Wiser Energy-løsningen egentlig består af? Her kan du læse lidt om produkterne, som både passer til nye og eksisterende el-tavler.

Det er derfor hurtigt og enkelt at montere Wiser Energy, uanset om det drejer sig om en ny tavle, eller opdatering af en ældre version, og din elektriker kan hurtigt klare installationen.

Herunder finder du en oversigt over produkterne.

Wiser Energy IP

Kommunikationsmodul

Wiser Energy PLC

PLC modul til router

mySchneider Electrician eSetup

App til installatøren.
Med eSetup app'en klares opsætningen af Wiser IP-modul trådløst via din smartphone - helt uden behov for en computer.

Hent appen i Google Play Hent appen i App Store

Wiser Energy App

App til slutbrugeren.
Med Wiser Energy app'en har forbrugeren altid overblik over omkostninger og belastninger i boligens energiforbrug.

Hent appen i Google Play Hent appen i App Store

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

 

Til toppen