Få indblik i dine energikilder

Bliv klogere på, hvad dine solceller betyder for dit samlede energiregnskab.

Har du installeret solceller på dit tag? Bliv klogere på, hvordan du aflæser din energiproduktion, og hvor meget din selvforsynende energi egentlig betyder for resten af husholdningen.

 

 

Dine fordele ved at følge din elproduktion

Forstå energiregnskabet

Forstå, hvor meget el dine solceller egentlig producerer i forhold til resten af husholdningens forbrug og få et overblik over, hvor meget elproduktionen bidrager med.

Få overblik over din elproduktion

Følg din elproduktion i realtid, få et overblik over hvad elproduktionen betyder, og bliv bevidst om, hvor godt din investering betaler sig.

Med Wiser Energy kan du følge din elproduktion i realtid, og få et fuldt overblik over dit energiregnskab.

Mød familien Jørgensen, en familie, der har fået installeret solceller på taget. Familien vil gerne følge solcellerne tæt, som en del af deres samlede energiregnskab.

Fru Jørgensen ved, hvor meget hun sparer på sine solceller

Jeg vil være bevidst om, hvor meget energi jeg producerer med mine solceller, så jeg får et fuldendt energiregnskab."

For nogle uger siden tog fru Jørgensen og hendes familie springet, og installerede solceller på taget. Det gik dog hurtigt op for fru Jørgensen, at hun ikke vidste, hvor meget energi solcellerne helt nøjagtigt producerer.

Ved at forbinde energiproduktion og -forbrug fra familiens el-tavle via PowerTags, Wiser IP-modulet og Wiser Energy-app'en, kan hun nu se den nøjagtige mængde solenergi, der produceres og samtidig følge familiens forbrug i realtid.

At få installeret selvforsynende energikilder, som f.eks. solceller på taget, bliver i stigende grad populært og med god grund: du kan nemlig brygge din kaffe, vaske dit tøj og lade din elbil med energi fra dine solceller. Det er en effektiv og energivenlig løsning, som tilmed kan lette din årlige elregning.

Solceller installeres som en række paneler, der som sættes sammen på dit tag, og som herefter kan producere strøm. Energien lagres i løbet af dagen, når de udsættes for dagslys og sollys. På en varm sommerdag, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, producerer et typisk 6kW-anlæg omkring 40-50 kilowatt-timer.

Til sammenligning bruger en dansker i gennemsnit 1600 kWh pr år ifølge sparenergi.dk. Det er 4,38 kWh pr dag. De 40-50 kWh, som de solcelleanlæg producererer svarer dermed til godt 10 dages elforbrug for en gennemsnitlig dansker.

Wiser Energy gør dig i stand til at overvåge dit forbrug og din produktion i realtid, så du kan se den nøjagtige mængde solenergi, der produceres. På den måde bliver din investering nem at følge.

Få din elektriker med på råd

For at Wiser Energy app’en kan virker skal den kobles på din eltavle, find en elektriker der kan hjælpe dig og se hvordan du kan forberede dig på snakken med en fagmand

Find din elektriker

Wiser Energy passer til både nye og eksisterende installationer

Wiser Energy er din digitale el-tavle, som giver dig mulighed for at overvåge dit elforbrug og din elproduktion via Wiser Energy-app'en. Wiser Energy er hurtig og nem at installere - og det er uanset, om du har en ny el-tavle, eller om du skal have opdateret en ældre version. Din elektriker kan hurtigt hjælpe dig med at installere Wiser Energy, og hjælpe dig igang med at bruge app'en.

Se produkterne

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

 

Til toppen