Det siger kunderne

Første skridt på vejen mod et Smart Home, der passer til dine behov.

Med Wiser Energy får du et godt overblik over dit elforbrug og et indblik i elproduktionen direkte på din mobil eller tablet. Få en skræddersyet, innovativ løsning, der kan hjælpe dig med at få et mere energivenligt hjem.

Wiser Energy er en intelligent installation, der giver dig et visuelt overblik, et værktøj til at energioptimere og en tryghed i at vide, at du bliver alarmeret, hvis dit energiforbrug er ved at stikke af, eller strømmen går.

Mød familien Nielsen, familien Jørgensen, familien Hansen og familien Andersen. De har hver deres unikke behov, men et fælles ønske om et klart overblik over deres elforbrug og -produktion. Følg dem herunder, og bliv klogere på, hvordan de bruger Wiser Energy i deres hverdag.

Vi har fået installeret Wiser Energy i vores sommerhus, og det betyder, at vi ved præcist hvad der brugt, når vi har lejet det ud."

Vibeke har ro i maven, når hun forlader sommerhuset

Vibeke Hagemann og hendes familie har et sommerhus, som de også lejer ud, når de ikke selv bruger det. Derfor har familien fået installeret Wiser Energy på deres el-tavle i sommerhuset, hvilket betyder, at de kan følge forbruget via deres Wiser Energy-app.

Det giver familien et meget præcist billede af, hvad der bliver brugt af el og hvornår. Overblikket og indblikket giver dem mulighed for at slutafregne med deres lejere, og det giver dem ro i sindet at vide, at der er styr på regnskabet.

 

Som sommerhusejer får du disse fordele med Wiser Energy:

 • En tryghed i at vide, at du altid har et præcist overblik over dit forbrug, hvis du lejer det ud
 • Muligheden for at afregne meget præcist med dine lejere
 • Muligheden for at opdage, hvis din elregning er ved at overstige dit maksbeløb

Vi har installeret Wiser Energy, og det giver os et overblik over strømforbruget, og en alarm, hvis strømmen går."

Allan undgår alger i sin swimmingpool

Allan Petersen og hans familie har investeret i et hus, der også inkluderer en svimmingpool. Det er første gang de har den slags strømslugere, og derfor føler de sig lidt ude at svømme med hensyn til, hvad det betyder for elregnskabet.

Derfor besluttede de sig for at få installeret Wiser Energy, for at få et indblik i, hvor meget en swimmingpool koster i strøm i deres nye hus. Som en ekstra bonus modtager familien en alarm, hvis strømmen går og pumpen stopper, så de ikke kommer hjem til en pool fuld af alger.

 

Hvis du også har en strømsluger i dit hjem, får du disse fordele med Wiser Energy:

 • En alarm, hvis strømmen går, eller noget i dit hjem f.eks. stopper
 • Et overblik over dit strømforbrug i kroner og ører
 • Et indblik i hvor meget dine elektriske apparater forbruger

Med Wiser Energy kan jeg følge med i mit strømforbrug fra dag til dag og fra time til time."

Marlene undgår ubehagelige overraskelser på sin elregning

Marlene Stage har skiftet benzinbilen ud med en elbil. Hun er virkelig glad for sin nye bil, og den har selvfølgelig fået en plads i garagen, hvor den kan lade op. Men efter at være gået fra benzinbil til elbil, har hun mistet overblikket over, hvad hun bruger på sin bil.

Wiser Energy giver hendes bil en ny dimension: Med hjælp fra sin Wiser Energy app kan hun nu overvåge bilens strømforbrug i realtid, og meget præcist følge med i, hvor mange penge hun bruger på sin elbil sammenlignet med resten af husholdningen.

 

Som elbilejer får du disse fordele med Wiser Energy:

 • Ingen økonomiske overraskelser på din elregning og følelsen af tryghed
 • Et indblik i dit elforbrug time for time og muligheden for at få et præcist og samlet overblik
 • Muligheden for at sætte mål for, hvor meget du maks ønsker at forbruge, og alarm ved overforbrug

Jeg vil have besked, hvis strømmen går."

Familien Gammelgaard får alarm ved strømsvigt med Wiser Energy

Familien Gammelgaard har planlagt tre ugers ferie i udlandet. Kufferterne er pakket, de er spændte og klar til at tage afsted. Men efter Kim Gammelgaard hørte naboens historie om hans dybfryser, og den ubehagelige overraskelse han fik, da han kom hjem fra sin seneste ferie, blev han bekymret.

Imens naboen var på ferie, var fryserens strømforsyning nemlig blevet afbrudt, og alle madvarerne var ødelagte.

Det fik familien Gammelgaard til at tænke over, om den slags bekymringer ville kunne undgås, mens de var på ferie. Derfor har de nu fået installeret Wiser Energy på deres el-tavle og forbundet det til deres Wiser Energy-app. Det betyder, at de får besked på mobilen, hvis der skulle opstå problemer eller elektriske fejl med fryseren under ferien - eller hvis strømmen skulle gå i dele af eller hele deres hjem.

Med Wiser Energy installeret i dit hjem får du disse fordele:

 • Ro i maven og følelsen af tryghed - også når du ikke er hjemme
 • En alarm, hvis strømmen går eller der er unormale udsving
 • Muligheden for at monitorere dit forbrug

Jeg ønsker at kunne følge med i, hvor meget energi jeg producerer med mine solceller."

Familien Jørgensen ved, hvor meget de sparer på deres solceller

For nogle uger siden tog Familien Jørgensen springet, og installerede solceller på taget. Beslutningen havde været undervejs længe, og fru Jørgensen fortalte begejstret sine venner om deres nye selvforsynende energikilde.

Det gik dog hurtigt op for hende, at hun ikke kunne vise sine nysgerrige venner, hvor meget energi solcellerne helt nøjagtigt producerer.

Ved at forbinde energiproduktion og -forbrug fra familiens el-tavle via PowerTags, Wiser IP-modulet og Wiser Energy-app'en, kan hun nu se den nøjagtige mængde solenergi, der produceres og samtidig følge familiens forbrug i realtid.

Så nu har fru Jørgensen alle argumenterne på plads, når hun vil overbevise sine venner om at gøre det samme.

Som solcelleejer får du disse fordele med Wiser Energy:

 • Et præcist indblik i, hvor meget energi dine solceller egentlig producerer
 • Et bevis for at din investering kan betale sig
 • Muligheden for at følge dit forbrug og din produktion i realtid

Jeg ønsker at holde mit energiforbrug nede ved at tilpasse det til den grønne omstilling."

Familien Zachariassen har lagt deres forbrug i ydertiderne

Familien Zachariassen er en stor familie på seks, som er meget afhængige af deres elektriske apparater, såsom vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Men for et år siden gav en meget høj elregning dem en ubehagelig overraskelse. Med fire børn kørte diverse elektriske apparater af og til uden pause, og forbruget var stukket lidt af.

Af samme grund læste fru Zachariassen for nylig om grøn omstilling, flexafregning og det faktum, at priser fra og med år 2020 vil være højere i spidsbelastede perioder, og lavere i døgnets øvrige timer. Det fik hende til at tænke en ekstra gang over unødigt forbrug og elregninger.

Derfor tog Familien Zachariassen en beslutning om, at de ville være mere bevidste om deres energiforbrug i år, og fik installeret Wiser Energy i deres el-tavle. Så kan de nemlig hele tiden følge med i deres energiforbrug på mobilen, og de får besked, hvis energiforbruget overskrider det månedlige mål. Derudover er de blevet mere bevidste om, hvornår de bruger energi. Det giver familien Zachariassen en mulighed for at tilpasse indstillingerne på deres elektriske apparater, så de undgår ubehagelige overraskelser på deres elregning.

Hvis du er en familie med et stort forbrug, får du disse fordele med Wiser Energy:

 • Alarmer ved strømsvigt eller overforbrug
 • Et overblik over dit elforbrug time for time
 • Muligheden for at sætte mål for, hvor meget du maks ønsker at forbruge

Wiser Energy giver dig det visuelle overblik og den direkte indsigt i, hvordan forbrug og produktion hænger sammen i dit hjem. Med Wiser Energy har du en tryghed i at vide, at du alarmeres, hvis der er problemer eller udfald med dine elektriske installationer.

Du får en forståelse for, hvor dine penge forsvinder hen, når elregningen kommer, og dermed også muligheden for at optimere dit forbrug ved at lave justeringer, der hvor det giver mening. Wiser Energy er en intelligent installation, foretaget af din elektriker, som gør dig i stand til at overvåge de energigrupper, du vil have indblik i via app'en.

Få indblik i el-tavlen på din mobil eller tablet


Indstil alarmer

Opdelt energifordeling

Samlet overblik

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

 

Til toppen