Den grønne kontakt

I dag har både boligejere og virksomheder et stort fokus på både miljø og energiforbrug.

Der er mange løsninger på markedet, når det gælder lysstyring. Men ofte bliver de standbyforbrugende (og strømslugende) apparater stort set overset. 

I 1992 introducerede Lauritz Knudsen sit LK IHC® system, hvor en af de banebrydende funktioner var sluk-alt-funktionen.

I dag er det dog ikke alle elinstallationer, der udføres med denne funktion. Men da vi har kendskabet til installationsprincipperne – både traditionelt udført eller som intelligente bygningsinstallationer (IBI) – har vi alle mulighederne for at tilbyde elbesparende og miljørigtige løsninger, som sænker dit energiforbrug.

De elbesparende løsninger kan udføres traditionelt eller som IBI installationer. Det betyder, at alle kan være med rent økonomisk – også på den korte bane. Det bliver med andre ord hurtigt en god forretning for alle parter.

Se her eksempler på, hvordan en elbesparende installation kan hjælpe både private og virksomheder med at blive grønne og spare tusindvis af kroner.

Reducer standbyforbruget med op til 65% med en sluk-alt funktion.

Den grønne kontaktEn ny kontakt placeres ved boligens hoveddør. Herfra kan man blot ved ét enkelt tryk slukke for alle strømslugende apparater og lys i hjemmet.

Eksempel på en standard stikkontakt. Den venstre er ikke koblet op på den grønne sluk-alt funktion. Den højre med det grønne symbol viser, at den afbrydes, når Den grønne kontakt aktiveres.

Antallet af rum, der er tilknyttet Den grønne kontakt samt antallet af lamper og strømslugende elementer er helt efter eget behov og ønsker. Alt kan i princippet lade sig gøre.

Erhvervsinstallation Traditionel
Erhvervsinstallation LK IHC Control
Erhvervsinstallation Schneider Electric KNX
Erhvervsinstallation Timer