Uanset hvor du er, har du altid styr på indeklimaet med LK IHC®. Klimastyringen betjenes fra computer, smartphone eller iPad.

LK IHC® kan nemlig meget mere end at styre lys og stikkontakter. Med en enkel betjening kan du styre boligens varme og ventilation, også selvom du er på farten. LK IHC® er den intelligente vej til komfort og et lavere energiforbrug.

Vandbaserede varmeinstallationer
Løsningen er rettet mod vandbaserede varmeinstallationer i nybyggeri og totalrenoveringer. Mere konkret består løsningen af en temperaturføler, nye funktionsblokke til LK IHC-controlleren og et statustryk til manuelt valg af driftformen.

Funktionsblokkene i controlleren tilbyder tre forskellige driftformer: Beboet, ubeboet og frostsikring. "Beboet" kan kombineres med natsænkning og en ”på arbejde”-sænkning af temperaturen ud fra en forprogrammeret tidsindstilling.

Introduktion til IHC Varmestyring

Vores temperatursensor kan måle temperatur i rummet og temperatur i gulvet. Installationer og styring kan du med IHC Varmestyring styre med blot ét tryk på styringspanelet. Se hvordan du indstiller det hele via din iPad eller smartphone.

Læs mere om varmestyring

Til toppen