Med LK IHC kan man med enkel betjening fra computer, smartphone eller iPad styre boligens ventilation, også selvom man er på farten.

Det sikrer et lavere energiforbrug uden at gå på kompromis med komforten. I nye huse er ventilationsanlæg som regel standard for at boligen kan leve op til bygningsreglementet.

Anlægget bliver idriftsat, og derefter bliver der ikke ændret på det. I mange tilfælde bliver ventilationsanlægget styret af et ugeprogram og fugtniveau.

Men vi tager sjældent på arbejde, holder vi fri eller sover vi på samme tidspunkt, uge efter uge. Resultatet kan være dårlig udnyttelse af ventilationsanlægget og energi brugt på forkerte tidspunkter.

Schneider Electric har i mange år samarbejdet med NILAN, og det er derfor muligt at integrere styring af Nilan ventilationsanlæg med LK IHC.

Med LK IHC Ventilationsstyring kører ventilation optimalt – helt automatisk. Når der er nogen hjemme, vil ventilationen køre på normalt niveau indtil der trykkes på ”godnat”, hvorefter der skiftes til lavt niveau indtil f.eks. kl. 05:00, hvor ventilationen vender tilbage til normalt niveau.

Når huset forlades, trykkes der på ”sluk-alt”, og ventilationen skifter automatisk til et lavt niveau, som ændres til det normale niveau, når man kommer hjem igen. Hvis systemet sat til ”ubeboet”, vil ventilationen kun køre 10 minutter hver time. Det reducerer unødvendigt varmetab og energiforbrug.

Til toppen