LK IHC kan med en enkel betjening fra computer, smartphone eller ipad kan styre sikkerheden i boligen bolig, også selvom man er på farten.

Tyverialarm

Med LK IHC er det muligt at tilvælge en tyverialarm der ved brug af bevægelsessensorer, magnetkontakter og kodetastatur nemt sikrer hjemmet – både om natten og når man ikke er hjemme.

Man er også sikret ved strømsvigt da det leveres med back-up akkumulator så de kritiske komponenter i systemet kører videre. Når alarmen tilkobles kan ”sluk-alt” funktionen aktiveres så alt lyset i huset og de valgte stikkontakter slukker. Når alarmen igen tilkobles vågner hjemmet op og byder velkommen.

Brandalarm

LK IHC Alarmsystemet fungerer ikke blot som Tyverisikring, men kan også sikre hjemmet mod brand via en eller flere røgsensorer. Når denne aktiveres, hyler den indendørs lydgiver, og alt indendørs lys bliver tændt, så man kan orientere sig.

Vandlækagealarm

Vandalarment sikrer boligen – fx  sommerhuset  - mod vandskade fra sprængte rør, vaske- eller opvaskemaskine. Her registrerer en sensor en eventuel læk, og systemet lukker for vandforsyningen via en magnetventil. Samtidig vil alarmen begynde at hyle. Er man ikke hjemme kan systemet sættes op til at sende en mail.

Vi har indgået et strategisk samarbejde med den danske virksomhed SecuYou, som laver trådløse løsninger til terrassedøre og vinduer.


Dette er en smart løsning, som er let at integrere med IHC Control systemet. Den enkle betjening ved aktivering af sluk-alt eller tilslutning af tyverialarm gør systemet til en naturlig del af den intelligente bolig (Intelligent House Concept).

Se nærmere beskrivelse her (pfd)

Til toppen