Med LK IHC er afbrydere og stikkontakter designet til at passe til resten af LK®-installation, og man kan både tænde og slukke fra en afbryder eller direkte fra app’en – begge dele virker uafhængigt af hinanden.

LK IHC kan også styre mange mærker indenfor LED downlights og amaturer, og hvis man ønsker at anvende hjemmesimulering kan flere rum og lyskilder indgå i programmet – både indenfor og udenfor.

Som med alle andre smarte lyskilder kan man også lave scenarier, der øger og dæmper lysstyrken alt efter hvilken stemning der ønskes, og kombineret med bevægelsessensorer tænder lyset automatisk ved hjemkomst, hvis man fx står op om natten eller skal på badeværelset med snavsede hænder.

LK IHC DIN LED Dimmer

- en fortrådet og forbedret løsning til både dig og din kunde

Vi introducerer den nye IHC DIN LED dimmer 2 kanal M36, som er fortrådet, hvilket sikrer en række nye fordele. Den er mindre, mere stabil og lettere at montere. Dimmeren passer ind i resten af IHC-serien.

IHC DIN LED dimmeren er bygget til LK IHC® Visual Controller 3 og skal benyttes med denne model. Den kan anvendes med eksisterende IHC apps for nem betjening.

Den nye IHC DIN LED dimmer er fortrådet og monteres direkte i el-tavlen. Du slipper altså for at montere flere IHC Wireless lampeudtag, og din installation går nemmere og hurtigere.

Den fortrådede dimmer sikrer en stabil forbindelse uanset forhold og dækning. Det giver samtidigt en lynhurtig reaktion, og dine kunder vil med det samme kunne mærke forskellen.

Med en bredde på 36 mm fylder det nye system ned til 1/4 af de gamle IHC DIN dimmere. Det frigiver udgange på controlleren, da den styres via RS-485 bus.

En fuldt udbygget IHC installation kan dermed have 32 DIN LED dimmere med to kanaler i hver.

I forhold til de eksisterende IHC DIN dimmere kan du nu tilbyde dine kunder en intelligent og forbedret løsning, som kan tænde og slukke automatisk og huske den seneste lysindstilling. Dine kunder kan altså spare yderligere på strømmen og få præcis den lysstyrke, de ønsker blandt andet via funktionaliteter, som du kender fra IHC Wireless.

Med den nye IHC LED DIN dimmer er det også muligt at justere lysstyrken langsomt med en soft tænd/sluk-funktion. Det giver en behagelig fading af lyset op og ned. Systemets to kanaler for lysdæmpning kan styres individuelt eller sammen.

Med LK IHC® Wireless kan nuværende kontakter nemt og elegant opdateres. LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. Den trådløse kontakt fungerer i bund og grund som almindelige kontakter.

Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden som en fjernbetjening i et selvstændigt system, der fungerer uafhængigt af IHC-controlleren.

Kontakten er batteridrevet, og når man trykker på den, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion: at tænde, slukke eller dæmpe lyset.

Ingen nye kabler nødvendige
Batteritryk og fjernbetjening fungerer som sendere, hvor lampeudtag og stikkontakter fungerer som modtagere. Kombienheden kan være begge dele. Et IHC Wireless-system kræver ikke nye kabler og kan installeres hvor som helst.

Derfor er systemet særligt velegnet, hvis føringsvejene er besværlige, til stand-alone løsninger og renoveringsopgaver.

Her er fem situationer, hvor IHC Wireless med fordel kan installeres.

1. Der kan opstå behov for en ekstra afbryder
God planlægning fungerer ikke altid i praksis. Her troede man, at alle afbrydere var placeret de rigtige steder, og så viser det sig, at et ekstra tryk ville være idéelt. For eksempel for enden af en lang gang, på toppen eller ved foden af en trappe og hvor korrespondance i øvrigt er belejligt. Med IHC Wireless placeres trykkene let lige dér, hvor de mangler – uden behov for at trække ekstra kabler.

2. Gør det nemt at aktivere det udvendige lys
Særligt i årets mørke måneder er det rart, når udendørslyset er brugervenligt indrettet. Det kan være praktisk, at kunne aktivere alt lys i indkørslen samme sted som lyset i for eksempel garage og cykelskur. IHC Wireless gør det også nemt at aktivere det udvendige lys inde fra huset, fra kælderen eller fra garagen.


5. Med IHC Wireless forøges sikkerheden i din bolig

Sluk-rum-funktionen kan slukke for flere apparater på samme tid og dermed minimere risikoen for brand og andre ulykker. Det kunne eksempelvis være strygejernet og kaffemaskinen. Ét klik, og så er de begge slukket. Placér afbryderen, så den er ekstra nem at huske, inden man forlader hjemmet, for eksempel i entréen. Udover at øge sikkerheden i hjemmet spares der også strøm, da apparater med standbyfunktion i stedet bliver ordentligt slukket.

 

3. Lysdæmpning direkte fra lampeudtaget
Med en lysdæmper er det nemt at skrue ned for lyset og op for hyggen. Lysdæmpning er mulig, hvor installationen tidligere gjorde det teknisk umuligt ved blot atmontere lampen på det særlige IHC Wireless lampeudtag, der har indbygget lysdæmper. Derefter opsættes alle de batteritryk, der er behov for til at styre lysdæmpningen derfra.

4. Den rette stemning med det rette klik
Med IHC Wireless kan man få det såkaldte scenarielys. Med ét klik dæmpes lyset i børneværelset, men tændes i gangen – eller tv-belysning etableres ved at loftlyset dæmpes, og bordlampen tændes. Igen med ét klik. Få lamperne til at lyse med f.eks. følgende forudbestemte styrker: 100% til arbejdslys, 50% til middagslys og 25% til hygge.


Velfærdsteknologi giver frihed på handicapskole
På en skole for handicappede i Virum har en IHC-installation ændret hverdagen for en 17-årig pige, der har fået selvstændighed, frihed og værdighed med mulighederne i det nye system. Læs hvordan i casen nedenfor.

Se casen her 

Tilmeld dig og få fagspecifikke nyheder om IHC og Home Automation i din indbakke, som er skræddersyet dit arbejdsområde.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her: http://www.schneider-electric.com/en/about-us/legal/data-privacy.jsp

 

Til toppen